Eskişehirspor'un uğradığı muameleye sessiz kalamadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un uğradığı muameleye sessiz kalamadı!
A
a

Eskişehirspor yönetiminin ara transfer döneminde transfer yasağının kalkması adına Trabzonspor Kulübü’nden gerekli imzanın verilmesi talebine olumsuz yanıt gelmesine Burhan Sakallı da sessiz kalamadı.

Sütiş Eskişehir
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ara transfer döneminde transfer yasağını kaldırıp kadrosuna takviye yapmayı hedefliyor. Ancak Es Es yönetiminin önündeki en büyük engel ise Trabzonspor dosyası. Bu dosyayı kapatmak için büyük bir uğraş veren Es Es yönetimi, dün Trabzonspor Kulübü’ne bir dilekçe yolladı.
 Mehmet Şimşek başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi, ara transfer döneminde transfer yasağının kalkması adına Trabzonspor Kulübü’nden mevcut borcun baki kalması şartıyla gerekli imzanın verilmesini talep etti. Trabzonspor yönetimi ise bu talebe olumsuz cevap vererek paranın ödenmesi konusundaki ısrarını sürdürdü.

Sakallı Ağaoğlu'na seslendi
Tartışmaya AK Parti MKYK üyesi ve Odunpazarı Belediyesi eski Başkanı Burhan Sakallı da dahil oldu. Sakallı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na seslendi. Sakallı yaptığı paylaşımda “Sayın Ahmet Ağaoğlu, Eskişehirspor, sizden borçlarının silinmesini değil, mevcut borçları baki kalmak şartıyla, ara transfer dönemi için muvafakatınızı istiyor. Centilmenlik bunu gerektirmez mi?!” ifadelerşine yer verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es Es 26 3 Ocak 2022 16:16

MKYK üyesi 84 milyon vatandaşdan toplanan vergi paralarını ne sebeble Trabzona milyonlarca para hibe ettiniz. Neden milyonlarca vergi borcunu sildiniz. Eger Trabzonun borçları siliniyor ve hibeler veriliyorsa Neden Eskişehirspor'a da verilmiyor. Sayın Sakallı seçim dönemi Halil'e, diri'ye ve taraftara maddive manevi destek vereceğinizi siz söz verdiniz niye sözünüzde durmuyorsunuz.

0 1 Cevap Yaz
EROL EMRE 2 Ocak 2022 05:34

Sayın sakallı yapmış olduğunuz tepki ve yazmış olduğunuz yazı için çok teşekkür ederim

2 1 Cevap Yaz
es esliyim 1 Ocak 2022 14:13

Mesuthoscan Halilunal borcu ödeyin

0 7 Cevap Yaz
Kani 1 Ocak 2022 12:37

Şu ağlakların borcu bi ödensin önemli değil yine küme düşelim razıyız.

3 8 Cevap Yaz
Kaan 1 Ocak 2022 12:36

Hınçal Uluç bu sene süper lig önceden planlanmış diyor.Yani esas şikeci ts diyor.

5 9 Cevap Yaz
Mehmet 31 Aralık 2021 21:36

Üç belediye var artı ilçe belediye başkanları var bunlara önderlik yapacak sayın yılmaz Büyükerşendir

0 4 Cevap Yaz
Çiftelerli 31 Aralık 2021 13:35

Üç belediye şu Trabzon a borcu ödeyin trabzon bursa ile yaptığı şikeyi unutmasın

7 14 Cevap Yaz
O BİÇİM.

BAŞAKŞEHİR TRABZON ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇEKİŞİRKEN, KONYASPOR KÜMEDE KALMAYA OYNUYORDU. ARTIK NASIL OLDUYSA KONYASPOR BU İKİ TAKIMI DA YENEREK LİGDE KALDI. HAYRET

5 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi