Eskişehirspor'un tesellisi rakiplerden!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un tesellisi rakiplerden!
A
a

TFF 1. Lig’de 22’nci hafta geride kalırken, Menemenspor’a 3-1 mağlup olan Eskişehirspor’a tesellisi rakiplerden geldi. Ligin alt sıralarında yer alan ekiplerin hepsi puan kaybı yaşadı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

16 puanda kaldık
Sezonun ikinci yarısında 4 maçta 10 puan toplayarak lige tutunan ve küme düşme hattından kurtulma adına çok önemli bir fırsat yakalayan Eskişehirspor, iyi gidişatını Menemenspor karşısında sürdürmemişti. Şimşekler, İzmir temsilcisine 3-1’lik skorla mağlup olarak toplam 5 maç sonra mağlup oldu. Küme düşme hattından kurtulma adına çok önemli bir fırsatı değerlendirmeyen Es Es 16 puanda kaldı.

Rakipler kazanamadı
Menemenspor karşısında sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrılan Eskişehirspor’a tesellisi rakiplerden geldi. 15’inci sırada yer alan Osmanlıspor, kendi sahasın Bursaspor’a 4-2’lik skorla mağlup oldu ve 18 puanda kaldı. 16’ncı sırada yer alan Adanaspor, haftanın kapanış maçında sahasında Erzurumspor ile 0-0 berabere kalarak puanını 18’e çıkardı. Ligin son sırasında yer alan Boluspor ise evinde Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Kritik maçlar
Ligin 23’üncü haftasında ise bizi ilgilendiren çok önemli maçlar oynanacak. Osmanlıspor sahasında Menemenspor’u ağırlayacak. Adanaspor ise 23’üncü hafta mücadelesinde deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek. Ligin son sırasında yer alan Boluspor ise son haftalarda çıkış yakalayan İstanbulspor’un konuğu olacak. Es Es ise bilindiği üzere 21 Şubat Cuma günü sahasında lig lideri Hatay’ı ağırlayacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Orhan 19 Şubat 2020 13:46

Rakipleri bırakıp biz kendimize bakalım. Sahamızda oynayacağımız maçları almamız bizim için küme düşme hattından kurtuluş, deplasmanda alacağımız puanlar ise orta sırada yer almamız demektir.

0 3 Cevap Yaz
fgfh 19 Şubat 2020 13:46

EsEs başka takımların yaptığını bakmadan 7-8 maç kazanacak.Başka da yolu yok.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi