Eskişehirspor'un tek şanssızlığı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un tek şanssızlığı...
A
a

Eskişehirspor transfer yasağının kalkması ile yakaladığı müthiş hava üst üste puanlar almasını sağladı. Eskişehirspor bu haftayı 3 puan ile kapatırken tek şanssızlığı mücadele ettiği rakiplerinin de puan ya da puanlar almış olması.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un yer aldığı TFF 3. Lig 1. Grup’ta alt sıralarında büyük bir çekişme yaşanıyor. Alt sıralarda yer alan ekipler ligin 25’inci haftasını puansız kapatmadı. Es Es, Kelkit’i yenerek 1 basamak yükselmeyi başardı. 

ESKİŞEHİRSPOR'UN RAKİPLERİ DE PUAN ALDI

Eskişehirspor'un da bulunduğu düşme hattında 3 takımın sezon sonunda Bölgesel Amatör Lige (BAL) düşeceği TFF 3. Lig 1. Grup’ta büyük bir çekişme yaşanıyor. Ligin hem üst hem de alt sıralarında büyük bir heyecan yaşanıyor. Eskişehirspor, Amasyaspor, Edirnespor ve Şile Yıldızspor haftayı 3 puanla kapattı. 1922 Konyaspor, Çatalcaspor ve Yomraspor ise beraberlik sonrası haftayı 1 puanla kapattı. Alt sıralarda 25’inci hafta maçlarında kaybeden olmadı.


SON 7 SIRADA YER ALAN TAKIMLARIN ALDIĞI SKORLAR:

Eskişehirspor-Kelkit Belediye : 2-0
1922 Konyaspor-Çatalcaspor : 2-2
Edirnespor-Karşıyaka : 3-0
Şile Yıldızspor-Ağrıspor : 2-0
Karaköprü-Yomraspor : 1-1
Hacettepe-Amasyaspor: 1-2


ESKİŞEHİRSPOR KELKİT’İN SERİSİ SONA ERDİ


Eskişehirspor, TFF 3. Lig 1. Grup’ta son haftaların formda ekibi Kelkit Belediyespor’u 2-0 yenerek Gümüşhane ekibinin 4 maçlık galibiyet serisini bozdu. Teknik direktör değişikliğinden sonra Turgay Karatekin yönetiminde ligde peş peşe 1922 Konyaspor, Şile Yıldızspor, Hacettepe ve Karaköprü ekiplerini yenen Kelkit, Eskişehir’de hiç ummadığı bir yenilgi aldı. Konuk ekip, 5 maç sonra yenilmenin üzüntüsünü yaşadı

ESKİŞEHİRSPOR EN ÇOK PUANI ONLARDAN ALDI


Eskişehirspor bu sezon geride kalan 25 maçta en fazla puan aldığı takım Kelkit Belediyespor oldu. Siyah-Kırmızılılar, Gümüşhane ekibinin deplasmanda 2-1, içerde ise 2-0 yenerek Kelkit’ten 6 puan çıkardı. Kelkit Belediyespor’un ardından Es Es’in her iki maçtan da puan çıkardığı diğer takım ise Şile Yıldızspor- Kırmızı Şimşekler, İstanbul ekibiyle her iki maçtan da 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi