Eskişehirspor'un tek çaresi kazanmak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un tek çaresi kazanmak
A
a

Eskişehirspor TFF 3. Lig 1. Grubun 15’inci haftasında yarın Belediye Kütahya’yı ağırlayacak. Alt sıralardan kurtulma adına Es Es’in bugünkü maçı kazanması gerekiyor.

Sütiş Eskişehir
Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından Es Es 5 hafta sonra tekrar son basamağa gerilemişti. Siyah-Kırmızılı takım adına en büyük teselli 15’inci sıra ile aradaki puan farkının artmaması oldu. 15’inci Şile ile 18’inci Eskişehirspor arasında hala 2 puan fark bulunuyor. Her şeyin ortada olduğu şu haftalarda olabildiğince yüksek puan toplamak isteyen takım, devre arasına büyük umutlarla girmeyi hedefliyor.

EN BÜYÜK KOZ TARAFTAR
Bu sezon taraftar önünde 7 maçtan sadece 4 puan toplayabilen Kırmızı Şimşekler, son iç saha galibiyetini 30 Ekim’de Yomraspor’a karşı 2-1’lik skorla almıştı. Hafta boyunca talebelerini hem mental hem de fiziksel olarak maça hazırlayan Teknik Direktör Emre Özbayer, taraftarın büyük desteğiyle galip gelebileceklerine inanıyor. Eskişehirspor-Belediye Kütahyaspor maçı yarın saat 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.
 
3 FUTBOLCU FORMA GİYEMEYECEK
Eskişehirspor’da Belediye Kütahyaspor maçı öncesi 2 futbolcu sportif sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Sağ bek Utku Kızılkaya ve orta saha Doğukan Ünal, zorlu maçta görev yapamayacak. Es Es’te ayrıca sarı kart cezalısı Eren Altıntaş da Kütahya maçında oynayamayacak. Takımın kaptanlarından Onur Bayramoğlu’nun ise şans verildiği takdirde oynayabileceği öğrenildi.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR
Yarın saat 14.00’de oynanacak olan Eskişehirspor-Belediye Kütahyaspor maçının bilet satışı sürüyor. Biletler stadyum gişeleri ve http://passo.com.tr'den satılıyor. Batı Tribünü (VIP) 50 TL, maraton tribünü 25 TL, güney kale arkası ise 15 TL. Siyah-Kırmızılı takımın kritik maçta taraftarına çok ihtiyacı var. Maç saatine kadar gişelerden bilet satışı devam edecek.
 
BUGÜN TAKTİK ÇALIŞACAKLAR
Yarın saat 14.00’te Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Siyah-Kırmızılı ekip Teknik Direktör Emre Özbayer yönetiminde Salı gününden beri zorlu maçın antrenmanlarını sürdürüyordu. Dün taktik ağırlıklı antrenman yapan takım, bugün yapılacak son çalışmanın ardından kampa girecek ve maç saatini beklemeye çekilecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Akif Özgür 4 Aralık 2022 16:02

Tamam mı? Oldu mu? Herkes rahat etsin eses bitti.

0 1 Cevap Yaz
Dobaz 3 Aralık 2022 13:04

Derbi maçı :)

0 1 Cevap Yaz
vat 3 Aralık 2022 11:27

"Alt sıralardan kurtulma adına Es Es’in bugünkü maçı kazanması gerekiyor." bugünkü maç? çok önemli değil, yarınkini kazansın.

0 3 Cevap Yaz
Kani 3 Aralık 2022 11:14

Nasıl bir taktik çalışıyprlar acaba.Çok gizli olmalıç bunların taktiğinden ne olur .

0 2 Cevap Yaz
Aydın 3 Aralık 2022 11:12

EsEs böyle mi olmalı.Oyuncuları fırtına gibi rakiblerini sindirmeli.Bu kulubün futbol gelenegi böyleydi.Şimdi 11 korkak pısırık herşeyi eyvallah diyen farklı yenilgileri olağan gören bir takım var ortada. Rakipler eskiden korkarak gelir fark yememek için oynarlardı.Şimdi averaj düzeltmek için geliyorlar.Tarftar olmasa 10 gol yer bu takım. Teknik direktör sabaha kadar bu oyunları çalıştırmalı. Artık neyi bekliyoruz.Kaybedecek ne var.

0 6 Cevap Yaz
Kaan 3 Aralık 2022 11:00

EsEs liyiz demeye utanır hale getirdiler.Pısırık oyuncular ve teknik ekip biraz utanıyor mu acaba.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi