Eskişehirspor'un tek arzusu galibiyet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un tek arzusu galibiyet!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, ligde zorlu haftalara girildiğini belirterek, Hatayspor karşısında iç sahada galip gelmek istediklerini vurguladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer, zorlu Hatayspor maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Menemenspor karşısında istedikleri sonucu alamadıklarını vurgulayan Mustafa Özer, "Ancak biz önümüze bakıyoruz. Biliyorsunuz 3 maçtır 3 puana hasret bir takımla karşılaşacağız. Yeni bir hoca değişikliğine gittiler. Hazırlıklarımızı buna göre şekillendirip, taraftarlarımıza iyi bir Eskişehirspor izletmeyi düşünüyoruz. Taraftarlarımızı stada bekliyorum. Onların da desteğiyle iç sahadan galibiyetle çıkmak tek arzumuz" diye konuştu.

Cezalı oyuncularının olmadığını belirten Özer, Kıvanç Karakaş'ın durumunun maç saatinde belli olacağını dile getirdi.

“Zorlu haftalara girdik”

Ligde zorlu bir viraja girdiklerinin altını çizen Özer, “Bizim çok derin bir kadromuz yok. Elimizdeki oyuncuları kullanmaya çalışıyoruz. Çünkü üst üste maçlarımız var, zorlu haftalara da girdik. Futbolcuların morali iyi. Genç oyuncularla mücadele etmek her zaman avantajdır. Bu tür maçlardan sonra hocalarım, ekibim toparlıyoruz takımı. Hem mentalite hem de fizik olarak toparlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Raprap 22 Şubat 2020 01:38

Kadir gardaş doğru söylüyon yine yendi hocam tek arzunuz galibiyet ama olmadı öncekiler yapamadı sizde denediniz olmadı olmuyor olmayacak boşuna çocuklara ümit vermeyin ağzınızla adana maçında oyunu forse ettik dediniz rakibe 3 oyuncuyla gidip maç boyunca 35 taç yaptırdınız eses top oynamıyorda oynatmıyorda sadece mücadele eyvallah ama ne zamana kadar bak 2 maçtır rakipler çözdü dahada çözecekler 3 maç galip geldiğiniz takımlar tek kale oynayıp beceriksizliklerinden gol atamazken siz 1 kez atak yapıp şanstan gol atıp galip geldiniz bu durum ne zamana kadar sezon sonuna kadar olmayacağını benden daha iyi biliyorsunuz var sende biraz oyalan

0 0 Cevap Yaz
Kadir 20 Şubat 2020 19:49

Hatay EsES'i yıllardır yener...Hiç galibiyetimiz yok.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi