Eskişehirspor'un soyunma odasındaki bu not onları ateşledi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un soyunma odasındaki bu not onları ateşledi!
A
a

Eskişehirspor, Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Altınordu'yu 3-0 mağlup etti. Herkes Eskişehirspor'un ligin altından kurtulamayacağını düşünürken genç futbolcular tarih yazmaya devam etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, dün oynanan maçta rakibini farklı yendi. Yoğun kar yağışı ve soğuğa rağmen pes etmeyen genç oyuncularımız pes etmeden mücadeleye devam etti. 

Eskişehirspor'un sosyal medya hesabında paylaştığı bir not , Eskişehirsporlu futbolcularımızın nasıl motive olduğunu gösterir nitelikteydi. Soyunma odasında yazan "En sevdikleriniz için saldırın" notu genç futbolcuları ateşledi. 



Maç sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan 'Bizim çocuklar' en sevdikleri için bu maçı kazandılar!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
13 Şubat 2020 23:34

Bu çocukları yetiştiren sanki bir orhan türkmengil diye hocaları vardı .neden kimse bunlardan bahsetmiyor. Ne medya ne Kulup

0 1 Cevap Yaz
erhan 10 Şubat 2020 12:26

Bu çocuklar bu ligde her takıma kafa tutarak oynayacak kapasiteye sahip. Ekrem, Cemali, M. Feyzi, Mevlüt, Mehmet Özcan zaten iki yıldır çok forma şansı bulan ve hem bu lig hem de süperlig te oynayabilecek kapasiteleri var. Furkan, Furgan, Alperen, Mete Kaan, Bedirhan da zaman zaman forma buluyorlardı, daha çok oynayınca daha güzel işler yapmaya başladılar. Kıvanç bu takıma tam bir abi olmuş, Erdal ve Sezgin den de faydalanılacak maçlar olacaktır. Tolga biraz heyecanını yenip güveni artarsa iyi olacak gibi duruyor. Metehan iyi bir santrafor olacak dün seyrettiğim kadarıyla hep doğru yerlere hareketlendi. Daha çok genç biraz daha fiziksel gelişim kazanmalı, kuvvetlenmeli. Sadece Es-Es e değil Milli Takıma da hizmet edecek yetenekte geldi bana. Allah sakatlık vermesin, nazarlardan saklasın. Eğer bu sene zoru başarır ve ligde kalırsak bu takım gelecek sene alttan daha da gelecek gençlerimizle çok daha iyi olur. Transfer tahtası açılmış açılmamış dert etmeyiz. Kendi çocuklarımıza güvene

0 2 Cevap Yaz
Sucu 9 Şubat 2020 20:40

Bu çocuklar olmuş ALLAH nazarlardan korusun

0 6 Cevap Yaz
Esesli 9 Şubat 2020 20:01

Keşke büyük kazmaları başından beri oynatmasaydık.

0 5 Cevap Yaz
Mehmet 9 Şubat 2020 17:38

Helal olsun arslanlara

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi