Eskişehirspor'un sevincine sevinç katacak kayıplar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un sevincine sevinç katacak kayıplar!
A
a

Eskişehirspor aldığı altın değerindeki puanlarla eksi puanları eritip artıya geçti. Es Es'in küme düşme hattındaki en yakın rakipleri Altınordu ve Osmanlıspor kötü gidişatına bir türlü dur diyemiyor. Altınordu, 13 haftada sadece 2 galibiyet alırken, Osmanlıspor ise son 7 haftada 6 mağlubiyet aldı. Bu durum Eskişehirspor'u daha da iştahlı yapıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: Altınordu ligde 13 hafta geride kalırken bu maçlardan sadece 2’sini kazanabildi. Kalan maçlardan 4 beraberlik 7 mağlubiyet çıkaran kırmızı lacivertliler, deplasman maçlarında ise 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederken galibiyetle tanışamadı. İzmir ekibi, ligde 13 maçta 12 gol atarak Keçiörengücü’nün ardından en az gol atan ikinci takım oldu. Ayrıca yediği 19 golle de +7 averaja sahip olan Altınordu toplamda 10 puan toplayarak düşme hattından kurtulamadı.

Osmanlıspor, son 7 haftada 6 mağlubiyet yaşadı. Ligin 13. haftasında dün deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 2-0 yenilen başkent ekibi, üst üste 4. maçını kaybetti. Sezona maliyeti yüksek ve sözleşmesi sona eren oyuncularla yollarını ayırarak başlayan mor-sarılı ekip, son 7 haftada 6. yenilgisini aldı. Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde, genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele eden Osmanlıspor, 7 haftalık süreçte tek galibiyetini sahasında Akhisarspor karşısında 2-1’lik skorla elde etti.

4 maçta 7 puan

Sezona puan silme cezalarıyla başlayan ve küme düşme hattından bir türlü kurtulamayan Eskişehirspor, son haftalarda topladığı puanlarla umutlandı. Kırmızı Şimşekler, son 4 karşılaşmada 2 galibiyet bir beraberlik elde etti. Zor şartlar altında 7 puan toplayan Eskişehirspor, biraz olsun gelecek adına umutlanmış oldu. Es Es, ilk yarının bitimine 4 hafta kala 2 olan puanını çift hanelere çıkarmayı hedefliyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 3 Aralık 2019 13:14

Hakkaten kabartıyor iştahınızı 2 puanla çok iştahlı gidiyoruz. Kaybetselerde biz kazanamiyoruz ama son haftalarda iyiz

4 1 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 3 Aralık 2019 13:06

başkalarının başarısızlığı ile sevinir hale gelmişsek,bu takım küme düşsün daha iyi

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi