Eskişehirspor’un şerefli mücadelesi dillerde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un şerefli mücadelesi dillerde!
A
a

Eskişehirspor'un geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntılarla mücadelesi adeta sezona damga vurdu. Es Es'in verdiği müthiş mücadele zor durumda olan Anadolu kulüplerine de örnek oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor geçtiğimiz sezon transfer yasağı ve yönetimsel sorunlar yüzünden çok zor bir sezon geçirdi. Transfer ettiği futbolculara lisans çıkaramayan Es Es, genç futbolcularıyla ligin ilk yarısında adete şeref mücadelesi verdi. Taraftarıyla kenetlenen kırmızı siyahlı camia ligde tutunarak önemli bir başarıyla da imza attı. Eskişehirspor'un bu başarısı maddi olarak zor durumda bulunan Anadolu kulüplerine de ilham kaynağı oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, transfer tahtasının açılmaması durumunda ne yapacaksınız sorusuna “Geçen sene Eskişehirspor yaşadı. İliklerine kadar yaşadı. Şehir sahiplendi, Eskişehirspor 12 değil 24 kişi oynuyor gibiydi. Seyirci sahip çıktı. Böyle bir durum oluşursa daha farklı ve ciddi bir reaksiyona ihtiyaç var. Öyle bir durumda ben de çocuklar da yetemeyiz. Tepki koymamız lazım iç sahada. Böyle olmasını asla istemiyoruz tabi. Eskişehir aynı kadroyla oynadı ve ligde kaldı. Biz de başarabiliriz belki” dedi.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi