Eskişehirspor’un rakibinde deprem! Kadro dışı kaldırlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un rakibinde deprem! Kadro dışı kaldırlar
A
a

Eskişehirspor'un bu hafta konuk edeceği Giresunspor'da büyük sıkıntı. Kulüp başkanı, kadro dışı kalan futbolcuları açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un pazar günü rakibi olacak olan Giresunspor’da Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, kongre sürecinden sonra yaşananlar hakkında bilgiler verdi. Aykut Demir’in yönetim tarafından affedildiğini belirten Eren, Adama Ba, William Sery ve Said Idazza’nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Transferde giden ve gelen oyuncular hakkında da bilgi veren Sait Ali Eren, “3 yerli futbolcuyla yollarımızı ayırdık, Emre Uğur Uruç’u Adana Demirspor’a sattık. İçeride birikmiş olan 326 bin 366 TL alacağı vardı. Yılsonuna kadar da 200-250 bin TL maç başı alacağı olacaktı. 600-650 bin maliyeti olacaktı. Alacaklarını bıraktı, 300 bin TL’de bonservisten kazandırdı Giresunspor’a Emre Uğur Uruç. Uğur Arslan Kuru’nun 149 bin alacağı vardı, yılsonuna kadar 250 bin daha alacağı olacaktı. Onu bıraktırdık 120 bin TL aldık. Kürşad Sürmeli’nin 217 bin TL alacağı vardı, yılsonuna kadar 150-200 bin maç başı gelecekti. Bunu tamamen bıraktırarak yollarımızı ayırdık. Kulübe yük bindirmedik. Zeni Husmani’nin 115 bin Euro sözleşmesi vardı. 15 bin Euro ödenmişti. 100 bin Euro’dan 65 bin Euro’ya anlaştık, 20 bin Euro’sunu ödedik, geriye kalanı takside böldük. Kısaca yollarımızı ayırdığımız oyuncular için kulübün yılsonuna kadar kasasından çıkacak 2 milyonu çıkartmadık” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi