Eskişehirspor'un rakibi belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un rakibi belli oldu
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 12’nci haftasında Tetiş Yapı Elazığspor’a konuk olan ve rakibine 3-2’lik skorla boyun eğen Eskişehirspor bu karşılaşmanın ardından 2 gün izine çıktı. Lige verilen arada hazırlık maçı yapacağımız rakibimiz de belli oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa lige verilen milli arada oyuncularına iki günlük izin verirken, Şimşekler yarın tesislerde bir araya gelecek ve antrenmanlara başlayacak. Es Es, Pazar günü oynayacağı Osmanlıspor hazırlık maçının ardından 1 gün daha izinli olacak. 

Lige verilen milli arayı Eskişehirspor boş geçirmeyecek. Kırmızı Şimşekler, aynı ligdeki rakibi Osmanlıspor ile 18 Kasım Pazar günü sahasında hazırlık maçı yapacak. Siyah Kırmızılı ekip bu hazırlık karşılaşmasında lisans çıkartamadığı ve fazla forma şansı bulamayan oyuncularını oynatacak. Karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Es Es ligin 11’inci haftasında ağırladığı Osmanlıspor’u 1-0 mağlup etmişti. 

Spor Toto 1. Lig’e yaklaşık 15 günlük milli ara verilecek. A Milli takımın 17 Kasım Cumartesi günü Konya’da İsveç ile oynayacağı UEFA Ulauslar Ligi karşılaşması nedeniyle önümüzdeki hafta sonu liglerde maç oynanmayacak. Lige verilecek milli arada Siyah Kırmızılı ekip eksiklerini kapatmaya çalışacak. Es Es milli aranın ardından 24 Kasım Cumartesi günü Ümraniyespor’u sahasında ağırlayacak. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi