Eskişehirspor'un puan hasreti bitmeli!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un puan hasreti bitmeli!
A
a

Geçtiğimiz hafta Altınordu yenilgisiyle tehlikeli bölgeye demir atan Eskişehirspor, bugün İstanbulspor’dan alacağı bir galibiyetle yalnız 3 puan değil, moral, özgüven bulacak ve üzerindeki kara bulutları da dağıtacak...

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’in 10’uncu hafta karşılaşmasında Eskişehirspor, bugün Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’nda İstanbulspor’u konuk ediyor. Hakem Alper Çetin’in yöneteceği zorlu maç saat 16.00’da başlayacak.

Acil puan lazım!
Geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında Altınordu karşısında alınan 2-0’lık yenilgi sonrası 17’nci sıraya düşen Siyah-Kırmızılı takımda tam anlamıyla kaos hakim. Hafta boyunca çift antrenmanla İstanbulspor maçına hazırlanan Eskişehirspor’a acil bir galibiyet gerekiyor.  Teknik Direktör Fuat Çapa hafta boyunca genç oyuncularına yoğun motivasyon aşıladı. Bugün İstanbul ekibi karşısında alınacak bir galibiyet camiadaki kaos ortamına son verecek.

Rakip toparlanıyor
Geçtiğimiz yılların aksine sezona kötü bir başlangıç yapan İstanbulspor, geçtiğimiz hafta aldığı 3-1’lik Giresunspor galibiyetiyle toparlanma sinyalleri verdi. Spor Toto 1. Ligin 10. haftasına girerken topladığı 10 puanla 14. sırada bulunan Sarı-Siyahlıların hedefi ilk deplaman galibiyetini alarak üst sıralara tırmanmak. Eski Trabzonsporlu Fatih Tekke’nin çalıştırdığı İstanbulspor’da cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.

Bedirhan ilk 18'de olacak
Ligin 8’inci haftasında Hatayspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Bedirhan, Milli aranın ardından oynanan Altınordu karşılaşmasında forma giyememişti. Gen. Sağ bek, bu hafta yapılan antrenmanlarda takımla çalıştı. Bedirhan’ın bugün 18 kişilik kadroda olacağı ancak oynayıp oynamayacağının henüz netlik kazanmadığı öğrenildi.

Jaka rakip oluyor
2012-2018 yılları arasında altı sezon Eskişehirspor forması giyen Jerry Akaminko, bu sezon başında İstanbulspor'un yolunu tutmuştu. Sarı-Siyahlı ekipte kupada bir, ligde iki maçta forma giyen Ganalı stoper, son oynanan ve İstanbulspor'un 3-1 galip ayrıldığı Giresunspor maçında 90 dakika sahada kaldı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 28 Ekim 2018 18:42

🇹🇷 ES ES İstanbulspordan saha avantajını kullanarak ÜÇ Puan alacaktır. Ben ES ES e güveniyorum . . . . . 🇹🇷

0 0 Cevap Yaz
Ah var 28 Ekim 2018 17:05

Sayın Fuat Çapa kulup bitmiş sende diyorsun bitsin bu hasret Çocukları yargısız infaz ettiren sorgulamadan haklarını yiyen sen bu çocukların ahı hiç bir zaman ödeyemez sin ömürboyu hatanı arayacaksın kulhakkı yeme

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi