Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'un Pinto krizinde ilginç detay

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Pinto krizinde ilginç detay
A
a

Eskişehirspor’a önce transfer yasağı bu sezon da 6 puan silme cezası uygulatan Sebastian Pinto dosyası, kulübün başını ağrıtmaya devam ediyor. Şilili forvet oyuncusunun avukatı geçtiğimiz gün gönderdiği yazıda, Es Es’in bir alt lige düşürülmesi için FIFA’ya başvuru yaptıklarını belirtti. Ancak başvuruda dikkat çeken bir ayrıntı var.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'a 2015-16 sezonunda transfer olan Pinto, vasatın altında bir performans sergileyerek devre arası Siyah-Kırmızılı kulüpten ayrılmıştı. Alacakları ödenmeyen futbolcu FIFA’ya başvurdu. 2017-18 sezonunun başında transfer yasağı getiren Pinto dosyası, bir türlü kapanamadı.

Evraktaki ilginç detay!

Son olarak bu sezon başında 6 puan sildiren dosya, bir sonraki aşama olarak küme düşürme yaptırımı içeriyor. Pinto’nun avukatının FIFA’ya Es Es’in küme düşürülmesi için evrak gönderdiği iddia edildi. Ancak hazırlanan evrakın Türkçe metin olması kafalarda soru işareti bıraktı. Düzenlenen evrakın kulübe gözdağı vermek için yapıldığı düşünülüyor.

Evrakta şu ifadeler yer alıyor, “Müvekkilim futbolcunun Eskişehirspor Kulübü’nden 434 bin Euro kesinleşmiş ücret alacağı bulunmaktadır. FIFA’ya yapılan başvuru üzerine 8 Ağustos 2016 tarihinden itibaren yıllık %5 faiz alacağımız bulunmaktadır. Ayrıca CAS kararı ile kulübün 6 puan silme cezası kesinleşmiş olup, verilen süreye rağmen kulüp tarafından hiçbir ödeme yapılmamış ve 6 puan silinmiştir. Bu güne kadar tüm olumlu yaklaşımlarımıza rağmen kulüp tarafından hiçbir ödeme yapılmamıştır. Bu nedenle kesinleşmiş olan CAS kararı gereği kulübe bir alt lige düşme cezasının uygulanmasın için gereğini arz ederiz.”

Eskişehirspor'u küme düşürün dediler!
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şevki 11 Kasım 2019 11:56

Pinto işinde Esstore 'yi de kapatan Osman Taş' ın parmağı olmasın ..

0 6 Cevap Yaz
esesli 11 Kasım 2019 10:32

çakallarla dans...

0 5 Cevap Yaz
Pinto 11 Kasım 2019 10:10

Adam Eses'i bitirdi . Bunu getireni de buna da odeme yapmayana da!!!!!!

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi