Eskişehirspor'un performansından memnun

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un performansından memnun
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktör Emre Özbayer, 0-0 sona eren Ağrıspor maçı sonrası yazılı açıklamada bulundu. Özbayer iyi oynadıkları maçta 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Özbayer, kadroda birçok değişikliğe giderken takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’in 11. haftasında Ağrıspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Emre Özbayer açıklamalarda bulundu. Şahsi sosyal medya hesabından yazılı açıklamalar yapan Teknik patron Özbayer, “Ligin kadro kalitesi yüksek ve oynadığı 10 resmi müsabakada bunu sahaya yansıtarak 17 puan toplayan, play-off potasında bulunan güçlü bir takım ile mücadele ettik. Rakibimizi analiz ederek oyuncu grubumuza güçlü ve zayıf yönleri aktardık ve oyuncularımız gereken reaksiyonu verdi. Rakibin etkili oyuncularını etkisiz hale getirdik” ifadelerine yer verdi.

"YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"
Özbayer, “Kendi taktik anlayışımızdan ve şablonumuzdan taviz vermeyerek kompakt bir oyun anlayışı ile geldiğimiz günden bu yana oynadığımız en pozitif futbolu sahaya yansıttık. Oynadığımız 6 müsabakada ilk defa kalemizde gol görmememiz artılarımızdan biriydi. Kazanılan 1 puan değil kaybedilen 2 puan olarak değerlendirebileceğimiz bir maçı geride bıraktık. Oyunumuzun gücüne ve oyuncularımızın mücadele gücü ve potansiyeline inanarak yolumuza devam edeceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen yönetimi kurulumuz, camiamız ve büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

KALESİNİ GOLE KAPATTI
Eskişehirspor’un kalecisi Efehan Kaptan’a da bu maçta ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Genç kaleci maçın 3’üncü dakikasında frikikten gelen topu kurtarmayı başardı. 20 yaşındaki kaleci yine ilk devre 32’nci dakikada altı pasın içinde Muhammet Furkan Kılıç’ın dokunuşunda topun filelere gitmesine engel oldu. Efehan ikinci devrede de kalesini gole kapatarak bu sezon ilk kez bir maçta kalesinde gol görmedi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi