Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'un önünde 2 seçenek var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un önünde 2 seçenek var
A
a

Eskişehirspor’da gözler yönetime çevrilirken Başkan Halil Ünal Salı günü son kez toplantı yapacaklarını söyledi. Ünal kongre kararı alıp almayacaklarını bu toplantıda alacaklarını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sular durulmuyor... Yaşanılan maddi krizin yanında bir türlü destek göremeyen Eskişehirspor’da taraftarlar kulübün geleceğini merak ediyor. Kongreye gitmeyi düşünen Halil Ünal’ın nasıl bir karar vereceği henüz netleşmedi. Yöneticileriyle birçok toplantı gerçekleştiren Ünal’ın kurmaylarıyla birlikte fikir alışverişi yaptığı öğrenildi. Telefonla ulaştığımız Başkan Halil Ünal Salı günü son kez bir toplantı yapacaklarını belirtti.

Ünal yaptığı açıklamada, “Henüz bir karar veremedik. Hala destek göremiyoruz. Eskişehirspor için elimizden geleni yapıyoruz ancak kıymet bilinmiyor. Kongreye gidip gitmeyeceğimiz Salı günü belli olacak. Daha öncede dediğim gibi  bende artık tükendim. Puanı sildirmedik sabah akşam uğraştık. Şimdi transfer tahtasını açmak için uğraşıyoruz. Ama destek hala yok” dedi.

Eskişehirspor için 2 seçenek var!

Başkan Halil Ünal’ın önünde iki seçenek duruyor. Ünal ya kongreye gidip yönetimde kan değişikliğine gidecek ya da kongrede başkan adayı olmayacak. Ancak Başkan Ünal’ın kongrede yönetim bazında değişiklik  yapmaya sıcak baktığı öğrenildi. Siyah Kırmızılı taraftarlar ise bir an önce şehrin ileri gelenlerinin bir araya gelip Es Es’e destek olmasını ve transfer tahtasının açılmasını istiyor. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ghepa 15 Ekim 2018 03:34

Vay utanmazlar daha hala destek göremiyoruz diye dert yanıyorlar. Buharlaşmış olan halkın, zenginlerin yardım paraları, maç gelirleri, sponsor paraları, televizyon yayın gelirleri, TFF ve iktidar seçilmişlerinin açıklamalarına göre Devletin verdigi yardım paraları. Çamur atmayın Mesut, sen ve yönetimleriniz bu paraların hesabını verin.

0 2 Cevap Yaz
Diri 15 Ekim 2018 00:57

Murat diri de kesinlikle gitmelidir.Sürekli eleştiren ayristiran üslupla tribün liderligine yakismiyor!!tribunlerede kan lazimm

0 4 Cevap Yaz
Raykentli 14 Ekim 2018 14:55

Eskişehirspor kurumlaşma ya gitmeden hiç bir şekilde maddi destek göremez bunun için en kısa zamanda dernekler kanunun dan vazgeçmeli

0 5 Cevap Yaz
Birkan atasayar 14 Ekim 2018 13:03

Sadece Halil Ünal değil, aynı zamanda M.Diri de gitmekidir

1 20 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 14 Ekim 2018 10:47

🇹🇷 Sayın Editörüm; Şehrin ileri gelenleri bu güne kadar neredeydi ? Neden Es Es' e destek olmadılar ? Henüz anlamış değilim. 🇹🇷

6 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi