Eskişehirspor'un önünde 11 maç var! Gardımız düşmesin...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un önünde 11 maç var! Gardımız düşmesin...
A
a

Eskişehirspor son 2 maçını kaybetmesine rağmen ümitlerini canlı tutmak istiyor. 87’de yenilen talihsiz gol sonrası Hatayspor’a 1-0 kaybeden Eskişehirspor’da futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Ancak önümüzde 11 maç daha var.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Taraftar arkanızda
Önce deplasmanda 3-1’lik Menemenspor ve sonra iç sahadaki 1-0’lık Hatay yenilgileri ile ateş hattından kurtulamayan Siyah-Kırmızılı futbolculara seslenen taraftarlar, yarışın devam ettiğini ve son nefese kadar biz bize mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Yenilgileri unutun
Yenilgilerinin bir an önce unutulması gerektiğini ve futbolcuların önlerinde kalan maçlara odaklanması gerektiğini söyleyen Siyah-Kırmızılı taraftarlar, Salı akşamı 19.00’da oynanacak Karagümrük maçında, umutların tekrar yeşermesi çağrısında bulundu.

Alkışlarla uğurladılar
Kritik Hatayspor maçında hafta içi olmasına rağmen tribünlere koşan ve maçın başından sonuna kadar takımına tam destek veren taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından alınan 1-0’lık yenilgiye rağmen futbolcuları alkışlayarak teselli etmişti.

Teslim olmak yok
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, maç sonrası soyunma odasına başları önde girmek zorunda kalan futbolculara seslenerek, “Başımızı öne eğmek yok. Vazgeçmek yok. Teslim olmak yok” mesajını verdi.

Karagümrük mesaisi başladı
Hatayspor’a kendi evinde yerdiği talihsiz gol sonrası 1-0 kaybeden Siyah-Kırmızılı takım, ara vermeden antrenmanlarını sürdürdü. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Özer yönetiminde yaklaşık 70 dakika süren antrenmanda oyuncular rejenerasyon çalışmaları ile antrenmanı tamamladı. Tedavisi devam eden Sezgin Coşkun’un yanı sıra, Kıvanç Karakaş ve Mevlüt Çelik tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Talha Erdoğan ve Bedirhan Altunbaş fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Deplasmanda güldü
TFF 1. Lig’in 23’üncü haftasında Karagümrük, Akhisarspor’a konuk oldu. Maçın 10’uncu dakikasında İsviçreli forvet Emeghara konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 29’u gösterdiğinde Polonyalı forvet Sobiech Karagümrük adına farkı 2’ye çıkarttı. İkinci devre başka gol olmayınca İstanbul ekibi 2-0 kazandı. Karagümrük puanını 34 yaparken, Akhisarspor 32’de kaldı. Salı günü 19.00’da İstanbul’da Karagümrük ile Eskişehirspor kozlarını paylaşacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi