Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'un önü yıl sonuna kadar açıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un önü yıl sonuna kadar açıldı!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay ve Basın Sözcüsü Hüseyin Köksal düzenledikleri basın toplantısı ile kulüple ilgili son gelişmeleri paylaştılar

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ay şunları söyledi:
Eskişehirsporumuz tarihin en zor sürecinden geçiyor. Bu süreçte kaynak arayışlarımız devam ediyor. Koza Holding A.Ş. eskişehirsporumuza sponsor oldu, reklam anlaşması yaptık. Bu anlaşmayı yapmamızda bize destek olan Burhan Sakallı'ya teşekkür ederiz.
Basın sözcüsü Hüseyin Köksal da aynı konuyla ilgili konuşarak; "Eskişehirspor'umuzun önü yıl sonuna kadar açıldı. Artık daha rahat hareket edebileceğiz. Eskişehirspor'u özlenen yere beraber getireceğiz" ifadesini kullandı.

Spor Toto müjdesi haftaya
Başkan Kaan Ay, kulübün durumu ile ilgili yaptığı açıklamalara şöyle devam etti:
Spor Toto'dan alacağımıza dair haberin müjdesi önümüzdeki hafta verilecek. Eskişehirspor'a direk kaynak değil ancak 2 milyon lirası işçi alacaklarımızın ödenmesi ve 3 milyon lirası da Halk Factoring'e olan borcumuzun kapanması için kullanılacak. Toplamda Eskişehirspor'un 5 milyon liralık borcu ödenecek.

Sadece 14-15 kişi ile gitmez
Eskişehirspor 14-15 kişinin üzerinde gitmez, geldiğimziden bu yana 9.5 milyon düşürdük. 5 milyonu daha giderse ciddi azaltmış olacağız. Bugün bizim 90-100 milyon arası paramız olsa Eskişehirspor'un borcu kalmaz.

3 haftadır kötü oynuyoruz
3 haftadır kötü oynuyoruz, hatalar yapıyoruz ama sakatlarımız vardı, onlar da iyileşecek. 6 aydır futbol oynamayan oyuncularla sahaya çıkıyoruz, her hafta bir oyuncu sakatlanıyor.

Cumhurbaşkanımız ile görüşeceğiz
İnşallah bu 15 günlük arada takımımız en iyi şekilde hazırlanacak, İstanbulspor maçı ile yükselişe geçeceğiz. Ligi layık olduğumuz yerde bitirmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız 21 Mart'ta Eskişehir'e gelecek, kendisiyle görüşmek için randevu aldık, inşallah kendisiyle görüşeceğiz.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali baba 20 Mart 2019 11:13

Sizden ne köy nede kasaba olur .

3 2 Cevap Yaz
esesli 20 Mart 2019 09:20

fanatizm kötü bir şey. bizim ortak sevdamız es-es kim zerre kadar faydası olacaksa yüceltiriz. onun kim olduğuna,ne yağdığına bakmayız.

0 3 Cevap Yaz
eses 20 Mart 2019 08:20

burhan sakallı seçimi kazanamaz ise ki öyle görünüyor. sponsor firma ne yapacaktır.

1 1 Cevap Yaz
gerçek esesli 20 Mart 2019 00:24

geçen sene takım küme düşecek derken kazım kurt tam diye masaya parayı koydu reklam panolarını hediye ederek. o zaman seçim de yoktu. şimdi devletin parasıyla şov yapan volkan doğan neredeydi? seçimde akp'den aday olan amigomsu yönetici nerdeydi? şimdi seçim var hepiniz bıl keseden atarsınız ama kazım kurt seçim yokken elini taşın altına koydu ve takıma ilgiyi artırmak için locadan taraftarlarla maç izleme olayını başlattı. esas başkan esesli başkan kazım kurt!

4 8 Cevap Yaz
31 mart 19 Mart 2019 22:34

para 31 mart'a kadar gelmezse bilin ki yalan bu işler. eskişehirspor'un amigosu mu yöneticisi mi nesi olduğu belirsiz eleman akp'den meclis üyesi. o yüzden para falan yok sadece seçim için yalan dolan var. buna kaan ay da ortak olmuş yazıklar olsun.

5 9 Cevap Yaz
1 nisan

Size katılıyorum sayın hemşehrim her seçimde yerel genel fark etmiyo hep aynı masal

1 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi