Eskişehirspor'un önceliğini açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un önceliğini açıkladı
A
a

Eskişehirspor'da Özcan Kızıltan'ın görevine son verilmesiyle birlikte teknik direktörlük görevine gelen Ali Onur Cerrah bsın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cerrah, Edirnespor'daki mücadeleyi Karşıyaka maçına da yansıtmak istediklerini belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ali Onur Cerrah, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Edirnespor galibiyetle moral kazandıklarını söyleyen Cerrah aynı mücadeleyi Karşıyaka maçında da yansıtmak istediklerini belirtti. Basın mensuplarına konuşan Cerrah şunları söyledi; “Göreve gelmeden önce camianın beklentilerini karşılayamayan bir takım mevcuttu. Zor bir süreçte görev aldık. Tabi o hafta kolay bir süreç olmadı. Karaköprü mücadelesi sonrası oyuncular mental olarak bir düşüş içerisindeydi. Oyuncularımızı Edirnespor maçına motive etmek adına gece gündüz çalıştık deyim yerindeyse… Oyuncularımız da bizim söylediklerimizi 90 dakika boyunca sahaya en iyi şekilde yansıttılar ve kazandık.”

ESKİŞEHİRSPOR'DA OYUN FELSEFESİ BELİRLEDİK

“Öncelikli işimizde takımın savunmasını çözmekti. Edirnespor maçında da oyun formasyonumuzu buna göre belirledik. Tabi galibiyet bizleri moral ve motivasyon anlamında çok ciddi katkı sağladı.  Bunun akabinde şu an Karşıyaka maçına tam anlamıyla odaklandık.  Bu maçla ilgili analizlerimizi iki gündür yapıyoruz. Ona göre bir oyun felsefesi belirledik ve antrenmanlarımız da bunu çalışıyoruz.  İnşallah Edirnespor müsabakasında olduğu gibi İzmir deplasmanında da oyun disipline bağlı kalarak oyuncularımız istediğimiz sonucu elde etmek için çabalayacaklar.” 

MAÇ MAÇ İLERLİYORUZ

“Ligde kalmak adına zor müsabakalar oynayacağız.  Hedefimiz maç maç bakarak akabinde oyuncularımızı hazırlamak. Biz her hafta rakiplerin müsabakalarını izleyerek oyun stratejimizi belirlemeye çalışıyoruz.  Oyun formasyonlarına göre kendi oyunumuzu nasıl devreye sokarız antrenmanlarda bunun üzerine çalıyoruz.  Şu anda öncelikli ihtiyacımız alt sıralardan çıkabilmek. Ama oyuncularıma hep şunu söyledim. Hepinizin kendine göre bir kalitesi var. Ama bizim amacımız sizleri ortak bir fikirde buluşturmak dedik.”

BİZDE TARAFTARLIKTAN GELDİK

“Eskişehirspor taraftarı, Türkiye’nin sayılı taraftarlarından. Bizde o taraftarın içinden gelen biri olarak onların duygu ve düşüncelerini net bir şekilde anlayabiliyoruz. Sağ olsunlar kilometrelerce yol kat edip Edirneye’ye kadar geldiler. Maç sonunda biz de onları mutlu ettiğimiz için çok mutlu olduk. İnşallah Karşıyaka müsabakasında da onları tribünde göreceğimizden eminiz. Buradan alacağımız puan ve puanlarla da yine sevindirmeyi istiyoruz.”
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi