Eskişehirspor’un ölüm kalım sezonu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un ölüm kalım sezonu!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek 57. Yıl kutlamalarında camiaya seslendi. Şimşek, “Bu sezon ölüm kalım sezonu... Bizim için olmak ya da olmamak zamanı. Herkes Es Es bitti diyor. Ama biz küllerimizden doğacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği 57. Yıl kutlamaları organizasyonu gerçekleştirdi. Adalar’da binlerce taraftar bir araya geldi. 3. Lig’de çok zor bir sezon bekleyen camiaya biraz olsun moral aşılamayı hedefleyen Taraftarlar Birliği bu organizasyonda taraftarı, futbolcuları ve yönetimi bir araya getirerek sinerji oluşturdu.

Biz olamadık ama
Eskişehirspor  Başkanı Mehmet Şimşek ise kutlamalarda camiaya seslendi. Şimşek, “Herkes Eskişehirspor bitti diyorlar. Bitti diyenler gelsinler önce bu atmosferi görsünler ondan sonra konuşsunlar. Şehre dedik ki ‘Biz olalım’ ve yaşam mücadelemizi sürdürelim. Ancak bir türlü biz olamadık. Ama bilmiyorlar ki Eskişehirspor küllerinden doğar” dedi.

Ölüm kalım sezonumuz
Bu sezonunun çok önemli olacağını söyleyen Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek herkesin kenetlenmesini istedi. Şimşek, “Bu sezon bizim ölüm kalım sezonumuz. Bunun ötesi yok. Herkes bunun bilince olmalı. Ya istiklal ya ölüm” diyerek taraftara seslendi. Başkan Mehmet Şimşek’in bu açıklamaları büyük alkış aldı. Taraftarlar, yönetimi yalnız bırakan şehrin ileri gelenlerine de tepki gösterdi.

Er yalnız bırakmadı
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülselam Er, Eskişehirspor’un 57’nci yıl kutlamalarına katıldı. Göreve geldiği günden bu yana Eskişehirspor’a olan yakın ilgisiyle dikkat çeken Er, Adalar’da kurulan standa inip kulübün yanında olduğunu gösterdi. “Eskisi gibi es” diyerek sosyal medyada video paylaşan Er’e Siyah-Kırmızılı taraftarlar ve yöneticiler ilgi alakasından dolayı teşekkür etti.

Eskişehir çiftetellisi coşturdu
Kutlamalara damga vuran bir başka an ise hiç kuşkusuz çiftetellinin çalındığı andı. Platform üzerinde yer alan Eskişehirspor yönetimi ve futbolcuları çiftetelli ile coştu. Davulu eline alan kaleci Cengiz Alp Köseer coştururken, Başkan Mehmet Şimşek ile başta Bartu Göçmen olmak üzere tüm futbolcular karşılıklı oynadı. Siyah-Kırmızılı diğer yöneticiler de platformda coşkuya eşlik etti.

Kutlamalara katıldılar
Eskişehirspor’un 57’nci kuruluş yıl dönümü için organize edilen kutlamalara Kadın Futbol Takımı da katıldı. Antrenör Pınar Konca ve birkaç sporcu platforma çıkarak coşkuya ortak oldu. Konca ve futbolcular, Eskişehirspor Kulübü’nün böylesi bir taraftarı olduğu müddetçe sırtının yere gelmeyeceğini belirtti. Dişi Şimşekler taraftara organizasyon için teşekkür etti.
 
Başal’dan şampiyonluk yorumu
Eskişehirspor’a yaptığı maddi desteklerle bilinen Bilim İnsanı 7C Basalia Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başal, Es Es’in 57. Yıl kutlamalarına katıldı. Burada bir konuşma yapan Başal,  “Doğduğum şehir olan Eskişehir’de bu sezon hep beraber el ele verip değerleriyle gönüllere imza atarak inşallah şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

ESTV canlı yayınladı
Geride bıraktığımız sezon Eskişehirspor’un 2. Lig’deki maçlarını canlı yayınlayarak yayıncılık başarısına imza atan ESTV, Eskişehirspor’un 57’nci yıl kutlamalarını da canlı yayınla aktardı. Kameraman Mustafa Dizman’ın görüntüleri on binlerce Es Es’liye ulaşırken, kutlamalardaki detayları gazeteci Ahmet Deniz Canoruç aktardı. Çok sayıda röportaj yapılırken, meşale şov ekranlara da renk kattı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 29 Haziran 2022 09:46

ver gazi basgan ... ver ver .. kulübü kimler nasil yemis .. bi aciklasaniza ...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi