Eskişehirspor'un maçı canlı yayınlanacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un maçı canlı yayınlanacak!
A
a

Eskişehirspor'un TFF 2. Lig'deki ilk mücadelesi olan Karacabey karşılaşması, yarın saat 20.00'de ES TV ekranlarından canlı yayınlanacak

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un TFF 2. Lig'deki ilk mücadelesi olan TECO Karacabey Belediyespor A.Ş. karşılaşması, ES TV ekranlarından canlı yayınlanacak. Eskişehirspor için yeni bir dönemin başlangıcı olacak karşılaşma, ES TV'den saat 20.00'den itibaren canlı izlenebilecek.

2. Lig macerası yeniden başlıyor
Eskişehirspor ve camiası için yıllar sonra 2. Lig macerası yeniden başlıyor.
15 yıl aradan sonra TFF 2. Ligde yoluna devam edecek Eskişehirspor, sezonun perdesini 5 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla açacak.

2. LİGDE İLK SINAV
Teknik direktör Cem Karaca ve ekibi nezaretinde bugün sabah yapacağı son antrenmanın ardından, öğleden sonra takım otobüsü ile deplasman seferine çıkacak Eskişehirspor’da, hedef sezona puan yada puanlarla başlamak.

BEYAZ GRUPTA ZORLU YARIŞ
Transfer yasağı, sözleşmesi biten ve alacakları ödenmediği için serbest kalan oyuncular yüzünden, 2. Ligde genç bir kadroyla yola devam edecek Eskişehirspor, 19 takımın bulunduğu Beyaz Grupta, ligde tutunma mücadelesi verecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Bir aylık hazırlık sürecinin ardından lig heyecanın başlayacağını ve Siyah kırmızılı takımın lige hazır olduğunu belirten Teknik direktör Cem Karaca, her maçın ve her geçen günün genç oyuncularının tecrübe kazanması adına çok önemli olduğunu belirterek, zorlu yarışta camianın kendilerine sabır göstererek destek vermesini istedi.

Maçın hakemi Özyemişçioğlu
Eskişehirspor’un Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumunda oynayacağı sezonun ilk maçını Eren Özyemişçioğlu yönetecek. Yardımcıları ise Muratcan Ilgaz, Baykal Tuna ve Emre Bulut olacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Uğur 5 Eylül 2021 15:42

Teşekkürler Es tv.

0 1 Cevap Yaz
Serkan 5 Eylül 2021 11:27

Güzel haber...

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi