Eskişehirspor'un Lale Devri'ne Coşkun Hoca'dan sert tepki

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Lale Devri'ne Coşkun Hoca'dan sert tepki
A
a

Eskişehirspor teknik direktörü Coşkun Demirbakan düzenlediği basın toplantısından kulübün maddi sıkıntıya girmesine neden olan dönemi böyle anlattı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un Süper Lig'deyken yönetimin yaşadığı o döneme "Lale Devri" yakıştırması yapan Eskişehirspor teknik direktörü Coşkun Demirbakan kulübün bugün içinde bulunduğu borç batağının sorumlusu olarak dönemim yöneticilerini gösterdi.

Lale devrinde hatalar yapıldı

Geçmişte çok hata yapılmış. Ama bunları unutmayalım” diyen Demirbakan, “Yarın yine yükselişe geçersek geçmişteki hatalar gözümüzün önüne gelsin ona göre adımımızı atalım. Eskişehirspor tombaladan para kazanıyordu. O günlerden bir yere gelindi. Sonra lale devri yaşandı. Lale devrinde de yapılan hatalar yüzünden şimdi bu haldeyiz. Süper Lig’deyken maç primi 500 bin liraydı. Adam başı 100 bin lira primleri dahi duyduk. Böyle olmamalıydı” dedi.

Onların isteği önemli

Takımı nasıl motive ediyorsunuz yönündeki soruya ise Demirbakan şu cevabı verdi; “Ben maç kazanmayı ne kadar istersem isteyim takımın ne yapmak istediği önemli. Eğer onlar yapmak istemezse benim isteğim havada kalır. Şimdiye kadar bizim takımımızda futbolcularımız büyük özveriyle mücadele ettiler ve ediyorlar da. Antrenman ve maç disiplinleri üst seviyede. Mesleklerine duydukları saygıya minnettarım. Eskişehirspor’un ismine, büyüklüğünü göz önünde bulundurarak mücadele ediyorlar.”

Kimse telaş yapmasın

Kalan maçlar ile ilgili Demirbakan şunları söyledi; “69 puanlık bir maç maratonumuz var. Biz 30 puanı dahi kaybetsek ligde kalabiliriz. 25 puan dahi kaybetsek rahat bir şekilde bu ligde kalabiliriz. Yani 1-2 maç kaybıyla kimse telaş yapmasın. Ligde kalabilecek sezon sonunda başarıya ulaşabilecek bir kadroya sahibiz. Başarı zor şartlarda elde edilir. İnsanlar Jurgen Klopp’ü örnek gösteriyor. Klopp’ün çalıştırdığı takımda futbolcu, personeli parasını tam zamanında alıyor. Orada tabi başarı gelir.”

Herkes birleşmeli

Son olarak Eskişehirspor etrafında herkesin birleşmesi gerektiğini belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü, şehrin önde gelenlerine seslendi. Demirbakan, “Artık herkes birleşsin. Burada artık kurtuluş savaşı gibi bir şey yaşanıyor. Artık bu parti şu parti demeyelim. Herkes Eskişehirspor etrafında birleşsin. Bu kulübe sahip çıkalım. Bu şehrin göz bebeği Eskişehirspor’dur” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
selami 21 Kasım 2019 12:37

Evet herkes takım etrafında birleşsin!!! özellikle eski yöneticiler haydi...önceden aldığınız milyonları şimdi harcama zamanı

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi