Eskişehirspor’un kurtuluşu için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un kurtuluşu için...
A
a

Eskişehirspor Teknik direktörü Coşkun Demirkan, twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Zor günleri atlatacaklarını söyleyen Demirbakan taraftardan destek istedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Ligde art arda aldığı kötü sonuçların ardından puan sıralamasında son sırada bulunan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan twitter hesabından açıklamalarda buldun. Camianın zor durumdan kurtulacağını belirten Demirbakan, “Başka yanan yerlerde vardı... Ama biz yıllarımızın geçtiği doğduğumuz tarihi binayı kurtaralım dedik.. Yangının içindeyiz uzun sürebilir ancak sonunda sevenlerinin de yardımları ile kurtaracağız” dedi.

Son alınan Akhisarspor maçı sonrası da iddialı bir açıklamada bulunan Demirbakan, çalıştırdığı takımların küme düşmediğini ve Eskişehirspor’un da bu durumdan kurtulacağını söyledi. Taraftarlar, Demirbakan’ın attığı twetin altına destek mesajlarıyla cevap verirken deneyimli antrenöre bir kez daha güvendiklerini dile getirdiler. Demirbakan, hafta boyunca oyuncularını Giresunspor karşılaşmasına hazırlayacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şahin 22 Ekim 2019 16:08

zaten tükenmişliklerin son anlarını yasayan eses imizde özbe öz eskişehir çocugu olarak bir tek güvenilecek sen kaldın parası verilmeyen ve bu yuzden laubalice oynamıyan bu futbolcu gurubunda işinin çok zor oldugunu bu kent çok iyi biliyor allah kolaylıklar versin hocam

0 3 Cevap Yaz
AD 22 Ekim 2019 13:02

Hoca Erdal ı,Mevlüt ü,Mehmet Özcan ı kesme Pirimide ter dönemlere ver.(Ne o malzemeci,temizlikci) Devre arası tahtayı açtırtmaya bak.Aksi takdirde senin söylediklerin asma kabaģı.3.ligde gerçekleşir

2 0 Cevap Yaz
serhat 22 Ekim 2019 11:56

Sağol hocam , inançlı olmak iyi bir şey. sabrın sonu selamettir.

0 4 Cevap Yaz
zihni sinir 22 Ekim 2019 10:41

futbolculara yenildikleri maçtan sonra 4 gün izin veren bir teknik direktör mü söylüyor bunları..çık basın toplantısı yap twit atmak neymiş..

3 2 Cevap Yaz
Mete 22 Ekim 2019 10:39

maç kazanmadan devamlı kaybederek nasıl olacak o iş ?

3 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi