Eskişehirspor'un korkunç deplasman karnesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un korkunç deplasman karnesi
A
a

Spor Toto 1. Lig yarışının 7.haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşan Siyah kırmızılar, güçlü rakibi karşısından 4-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Eskişehirspor deplasmanda oynadığı 4. maçı da kaybetmiş oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasından çok kötü bir istatistiğe imza attı. Son olarak Adana Demirspor deplasmanında 4-0 gibi farklı bir yenilgi alan Eskişehirspor'un deplasman karnesi içler acısı... Bu sezon sahasında oynadığı üç maçtan 5 puan çıkartan fakat deplasmanda hayal kırıklığı yaşatan Siyah kırmızılı futbolcular, sezonun 4.deplasman yenilgisine imza attı.

ESKİŞEHİRSPOR'UN DEPLASMAN KABUSU

Eskişehirspor yeni sezonda iç sahada hiç yenilmedi ancak deplasmanda çok kötü bir performansa imza attı. Eskişehirspor evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik alırken deplasmanda çıktığı 4 maçı da kaybetti. Eskişehirspor deplasmanda oynadığı 4 lig maçında tam 16 gol yerken fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Eskişehirspor ayrıca Türkiye kupası 3. tur maçında da deplasmanda Erbaaspor'a 1-0 yenilmişti. 

ESKİŞEHİRSPOR CUMA GÜNÜ HATAYSPOR İLE OYNAYACAK

Diğer taraftan lig maratonunda 7.haftayı 5 puanla geride bırakan Eskişehirspor, 8.hafta maçını ise 5 Ekim Cuma günü sahasında oynayacağı Hatayspor maçıyla geçirecek.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 1 Ekim 2018 16:42

Türkiye'nin en çok gol yiyen takımıyız .

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi