Eskişehirspor'un kadrosu bozulmamalı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kadrosu bozulmamalı!
A
a

Eskişehirspor'a sezon boyunca büyük katkı veren Mevlüt Çelik ve Cemali Sertel tesislerde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Her iki futbolcu kadronun, bozulmadığı takdirde önümüzdeki sezon üst sıralara oynayabileceğini söyledi

Sütiş Eskişehir
ESKİŞEHİRSPOR ZOR BİR SÜREÇ YAŞADI
Fuat Çapa ile birlikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Cemali Sertel, ”Ligde çok zor bir süreç yaşadık. Ligde göstermiş olduğum performanstan memnun değildim. Hocam bana güvenmeye devam etti. Oynadığım bölgeler bile değişti. Sonunda kendimi buldum ve iyi bir performans sergiledim.  Önümüzdeki sezon da Eskişehirspor’da kalarak şampiyonluk kovalamak istiyorum. Bunun için mevcut kadronun tutulması çok önemli” dedi. 

SEZON BAŞI BENİM İÇİN ÇOK ZORDU
Savunmanın başarılı oyuncusu  Mevlüt Çelik ise “Sezon başı benim için çok zordu. Eskişehirspor’da forma giyemeyeceğimi öğrenemeyince Bayrampaşa’ya gittim. İmzayı atmamışken hocamız aradı ve Eskişehirspor’a geri döndüm. Döner dönmez de maça çıktım. Hocam bana sen yeteneklisin ama performansının yüzde 50’si ile oynuyorsun dedi. Doğru çalışma ile çok daha iyi performanslar sergilemeyi başardım” ifadelerine yer verdi. 

MAÇI ALIP RAHATLAMAK İSTİYORUZ
Es Es’in genç ve yetenekli sporcuları Mevlüt ve Cemali son olarak, “Önümüzdeki sezon mevcut kadronun korunması çok büyük bir başarı olur. Şampiyonluğa oynayabileceğimiz bir kadromuz var. Ben de kalarak mücadele etmeyi çok isterim. Ligin bitmesi için artık dört maçımız kaldı. Afyonspor maçını alırsak garantileme durumumuz var. Bu maçı alıp rahatlamak istiyoruz “ ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi