Eskişehirspor'un kaçırdığı penaltılara dikkat çekti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kaçırdığı penaltılara dikkat çekti!
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 4. haftasında deplasmanda Altınordu'ya 4-1 gibi farklı bir skorla yenildi. Altınordu teknik direktörü, Eskişehirspor'un üst üste kaçırdığı 2 penaltıya dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Evinde Eskişehirspor’u yendiği karşılaşmanın ardından bu sezonki ilk galibiyetini alan Altınordu’nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sezonun ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Eroğlu, "Ligin başlangıcını yine iyi yapamadık. Oyunsal anlamda iyi yapsak da sonuçlandıramadık. Bugün de karşımızda puan sıralamasına göre altta görünen ancak iyi oyunculara sahip bir takımla karşılaştık. İlk 15 dakikada öndeki baskımızda golü bulup pozisyonlara girdik. 15’ten sonra rakip üzerimize gelmeye başladı. O bölümde topa sahip olamayınca savunmada kalmak zorunda kaldık. İki penaltı oldu. Eğer gol yeseydik maçın seyri değişebilirdi. İkinci yarı oyunu kendi alanımıza çekip rakibin üzerimize gelmesini hedefledik. Kazandığımız toplarla iyi çıkabilseydik 2. golü bulabilirdik ama golü kalemizde gördük. 1-1’den sonra geri döndük ve maçı kazandık. Maç içinde çok kırılma anları vardı. Kazanmamız mutluluk verici. Moral ve motivasyona ihtiyacımız vardı. Bu puanlar ilerleyen haftalarda daha iyi anlaşılacak. Sakatların düzelmesiyle oyun sistemini daha iyi bir şekilde uygulayacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 15 Eylül 2019 14:13

Yonetici bozuntuları hepiniz Fuat Çapa dediniz, daha lisans sorununu çözemediniz, adam gibi adam sizin gibi çapulcu sürüsü değil.

0 5 Cevap Yaz
-- 15 Eylül 2019 12:52

Seçim zamanı maçalara gelenler şimdi neredesiniz. EsEs parti kursun oyumuza o partiye verelim. 2-3 milletvekili kesin çıkarırız.

0 5 Cevap Yaz
Hakan 15 Eylül 2019 11:35

Takım 4 gol yemiş...bazı oyuncularımız da üzülme emaresi bile yok.Maden oynamak istemiyorsun bırak yerine genç birisi oynasın.Bu kadar önemli maçta penaltı atışları kaçıyor.Penaltı kaöabilir ama neden o kada yavaş dokunuyorsun topa.Kaleci nereye vuracağını gördü.

0 9 Cevap Yaz
ess 15 Eylül 2019 11:19

yönetim istifa murat diri istifa

0 8 Cevap Yaz
sıtkı 15 Eylül 2019 10:31

arka arkaya iki tane penaltıyı atamayıpta neyi atacaksın 2 ci ligi sonuna kadar hak ediyoruz..

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi