Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'un İstanbul yenilgisi ardından...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un İstanbul yenilgisi ardından...
A
a

Eskişehirspor, İstanbul'da İstanbulspor'a 3 - 0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından iki takımın teknik isimleri karşılaşmayı değerlendirdiler

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan, İstanbulspor maçında belirledikleri oyun planına sadık kalamadıkları için golleri yediklerini söyledi.
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Eskişehirspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği İstanbulspor’a 3-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sayhan, İstanbulspor mücadelesinde belirledikleri oyun planını tamamında uygulayamadıklarını vurgulayarak, "Maça gelirken bir strateji belirledik. Bu strateji üstünde oynarken dönem dönem yaptık. Bazı dönemlerinde de yapamayınca zaten golleri yiyorsunuz. Sonuç bu noktaya geliyor. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR MAÇ OLDU"
İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, iyi bir maçı geride bıraktıklarını ifade ederek, 3 puanla ayrıldıklarını belirtti.
TFF 1. Lig’in 7. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Eskişehirspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İyi bir müsabakayı geride bıraktıklarını aktaran Çıkrıkçı, "İyi bir maç oldu. 3 puanla buradan ayrılıyoruz. İnşallah haftaya da iyi hazırlanıp deplasmanda Keçiörengücü’nden puan ya da puanlar alıp döneceğiz. İnşallah iyi olur" şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Orhan 27 Ekim 2020 12:31

Anlamadığım tek şey var.Kaan Ay yönetimi iyi giderken istifa etmesi istenildi ve o da baskılara dayanmadı, İSTİFA etti. bu yönetimin sportif bir başarısı yokken, tff yönünden güçlü değilken, maddi hicbir gücü yokken, puan cezalarını bile önleyemezken nasil oluyor da hala EsEs'i yönetiyor. Neden kimseden ses çıkmıyor. Madem klubu sıradan, maddi gücü olmayan, kırmızı siyah sevdalı olan bir insan yönetecek o zaman orayı en çok hakeden isim Mehmet ŞİMSEK'tir. Lafın kısası YÖNETİM İSTİFA

0 9 Cevap Yaz
Nikola 27 Ekim 2020 08:09

Arkadaşlar olmuyor demekki, hiç kimseye zorla yetenek kazandırılmıyor.. Oynayan oyuncular malesef yeteneksiz.. Ama bir de onlara sor, hepsi kendini Messi sanıyor.. Ben hala binbir emekle açılan transfer tahtası ile oynamaya başlayan oyuncuların neden gönderildiğini anlamaya çalışıyorum.. Şu takımda bir Sissoko bir Milinkoviç bir Issah tutulsa yeterdi.. Neden hepsi birden gönderildi? Şu üç oyuncu takımda olsa bakın takımın oyunu nasıl değişiyor? Yok abi yok yöneticilik herkesin yapabileceği birşey değil..

0 14 Cevap Yaz
Dertli 27 Ekim 2020 01:09

Bu takımla güçlü rakiplerine karşı açık futbol oynarsan her maçı kaybedersin ikinci golüde yersen takımda oyundan düşer sonrada maç bitmek bilmez .Önce rakibi sıkı bir kademe anlayışıyla oynatmayacaksin sonrada kontratak deneyeceksin başka gol atma şansın yok eğer karambolden gol atmazsan. Takımda formasını terletmeyenlerinde bu takimda işi yok.

0 13 Cevap Yaz
Tribün cocugu 26 Ekim 2020 23:55

YÖNETİM İSTİFA!!!

0 13 Cevap Yaz
Murat 26 Ekim 2020 23:51

Yönetim başarısız olduğunu görüp istifa eder mi? Son dönemlerdeki en başarısız yönetim ne yazık ki bu YÖNETIM... Mustafa başkan ve ekibini Istifaya davet ediyorum.

0 13 Cevap Yaz
pompeo 26 Ekim 2020 16:52

Hocamizin demek istedigi: .. "elimizdeki piranyalarla anca bu kadar oluyo ... istedigimi bi türlü yapamiyorlar ... hayirlisi olsun .. "

0 21 Cevap Yaz
Estireses 26 Ekim 2020 14:55

3 tane zor attılar!!!!!

2 18 Cevap Yaz
korhancan 26 Ekim 2020 12:21

Mevcut yönetim bırakın faydayı artık klübe zarar vermeye başladılar.Burası ESKİŞEHİRSPOR ve kimsenin babasının çiftliği değil.Yeter artık Allah rızası için tüm yönetim olarak istifa edin ve bir daha hiç gelmeyin .Not :Eskişehirspor tarihinin en başarısız yönetimi

6 27 Cevap Yaz
bilek26 26 Ekim 2020 12:14

EKREMİN SARI KART PENALTI POZİSYONU PENALTIYLA ALAKASI YOKTU ROKAMIDIR MAYDANOZ MUDUR NEDİR O ÜÇKAATÇI FUTBOLCU DİREK TOPU YANA ATIP EKREMİN ÜSTÜNE ATLADI KALECİYE FAUL VERMESİ VE HAKEMİ ALDATMAYA YÖNELİK O KART GÖRMESİ GEREKİRKEN PENALTI VE EKREME SARI KART VERDİ VERİLMEYEN PENALTIZMIZ DA VAR, HAKEM BERBAT ÖTESİYDİ. YÖNETİM GİTSİN FEDERASYON BAŞKANINA GÜLÜCÜKLER YAĞDIRSIN.

23 3 Cevap Yaz
Es26 26 Ekim 2020 11:32

Takımda orta sahada topu taşıyıcı yok, yanı al ver yapacak rakip defans arasına sızacak, şut atacak adam yok, defans iki pas yapıyor kaleye geri pas, ortada geriye pas, taktiğin içinde bu damı var, takip edin kaleciye geri pas vermekten kalecinin ayağına oynayanların çoğundan fazla top geliyor. Yancı oyuncular iyi koşuyor mücadele ediyor ama birileri top kontrolünü daha doğrusu biraz bir şeyler göstersin. İnanıyorum ki kendimize güvenerek oynarsak inşallah başarılı olacağız. Tüm takıma başarılar.

24 8 Cevap Yaz
Gökan 26 Ekim 2020 11:13

Heraalde istediğin oyunu sahaya yansıtamadın. Bunu zaten görüyorum. Bizde istediğin oyun buydu demedik. Gördüğümüz şeyi bize özetleme. Neden yansıtamadın. Yansıtmak için ne yapacaksın onu söyle. Yoksa bende çıkarım her hafta basın toplantısına istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık derim

5 23 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi