Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'un işi çok zor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un işi çok zor!
A
a

Eskişehirspor, ligin 23’üncü haftasında Edirnespor ile 12 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecek. Kırmızı Şimşekler bu kritik maçın hazırlıklarına başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Karbel Karaköprü mağlubiyetiyle küme düşme hattından kurtulma adına önemli bir kayıp yaşadı. Oynanan futbol gelecek adına taraftara hayal kırıklığı yaşatırken küme düşme hattıyla puan farkı 5’e çıkmış oldu. Kırmızı Şimşekler, ligin 23’üncü haftasında ise çok kritik bir maça çıkacak. Es Es 12 Mart Pazar günü küme düşme hattının 1 basamak üzerinde bulunan Edirnespor ile karşı karşıya gelecek.

7 İSİM YER ALMADI

Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Karbel Karaköprü maçında 90 dakika forma giyen, Kayacan Erdoğan, Mehmet Taşçı, Tufan Kelleci, Ömer İnan, Serdar Sudun, Berkay Tanır ve Onur Arı antrenmanda yer almadı. Diğer futbolcular ise Teknik Direktör Özcan Kızıltan önderliğinde çalıştı. Es Es, cumartesi günü Edirne’ye karayoluyla giderek kampa girecek.
Eskişehirspor'un işi çok zor!   07.03.2023

RAKİP OLDUKÇA MORALLİ

Eskişehirspor’un 12 Mart Pazar günü karşı karşıya geleceği Edirnespor son haftalarda çıkışa geçti. Es Es’in eski futbolcusu Zafer Şahin’in takımın başına geçmesiyle Kırmızı Beyazlılar son 2 haftada 4 puan topladı. Önce evinde Karaköprü Belediyesi’ni tek golle geçen Edirnespor, son haftada ise lider Yeni Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi