Eskişehirspor'un inanca ihtiyacı var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un inanca ihtiyacı var
A
a

ES TV ekranlarının sevilen spor programı 90+3’e telefonla bağlanan Eskişehirspor Teknik Direktörü Cem Karaca, “Bu çocuklar için camiamızdan sabır ve anlayış bekliyorum. Ben bu takıma inanıyorum. Şehir ve taraftar da inansın” diye konuştu

Sütiş Eskişehir
Program moderatörü Murat Dağtekin’in sorularını yanıtlayan teknik patron Cem Karaca, “Bolu’da güzel bir kamp süreci geçirdik. Adaptasyon süreci güzel geçti. Bolu’da iki hazırlık maçı oynadık. Ordu 1967 Fisk’e mağlup olduk, Kardemir Karabükspor’u mağlup ettik. Kampımız sona erdi ve Pazar günü Eskişehir’e döndük. Yaklaşık 40 oyuncu ile antrenmanlara başlamıştık. Bolu’ya 4 kaleci de dahil olmak üzere toplam 28 futbolcu ile gittik. Bir aksilik olmazsa bu 28 oyuncu ile ligde mücadele edeceğiz” dedi
Ligin ilk maçı olan Bursa Karacabey maçıma değinen Karaca, “Mütevazi bir kulüp ama güçlü bir takım ile oynayacağız. Analizleri yapıyoruz. Maça en iyi şekilde hazırlanarak istediğimiz sonucu almaya çalışacağız. Maç maç devam etmek istiyoruz. Erhan Albayrak hocamız da ben de Almanya altyapılı futbol insanlarıyız. Disiplin konusuna çok önem veriyoruz. Bugüne kadar disiplin konusunda veya sakatlık konusunda bir sorun yaşamadık” diye konuştu.
Teknik Direktör Cem Karaca, “Sözleşmesi sona eren oyuncular ile yöneticilerimiz tek tek görüştü. Yapılabilecek en iyi teklifleri sundular. Aileleri ile görüştüler. Oyuncular Eskişehirspor’a gelmek istemediler. Zorla güzellik olmaz. Ben kadromu onlar gelmeyecekmiş gibi hazırladım. Kamptan sonra gelse de formaları garanti olmayacaktı” ifadelerini kullandı.
Karaca, “Takımda bulunan herkesin hedefleri var. Beklentilerin farkındalar. Başarılı olmak isteyen bir takıma sahip. Eskişehirspor’un nasıl bir kulüp olduğunu biliyorlar ve sorumluluklarının farkındalar. A Takımla ilk kez bu sezon antrenmanlara çıkan 6-7 oyuncumuz var. Bu çocuklar için camiamızdan sabır ve anlayış bekliyorum. Yaşları çok genç ve öğrenme süreçleri devam ediyor. Çok koşan ve mücadele eden bir takım oluşturduk. Şehrimizden ve taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Ben bu takıma inanıyorum. Onlar da inansınlar. Biz gecemizi gündüzümüze katarak takımı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Tribünlerin dolması demek bizim maçlara 1-0 önde başlamamız demek” diyerek sözlerini noktaladı.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi