İlklerin maçı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlklerin maçı!
A
a

Eskişehirspor'un mağlup olduğu Menemenspor maçı bazı ilklere sahne oldu. Tolga Yakut bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkarken, Menemenspor 2020'nin ilk galibiyetini aldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

İlk kez 11'de
Kıvanç Karakaş’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Menemenspor karşılaşmasında orta sahada Tolga Yakut görev yaptı. Genç futbolcu, 56 dakikada sahada kalırken, gösterdiği özverili performansla göz doldurdu. Teknik Direktör Mustafa Özer, Tolga Yakut’un yerine Onur Bayramoğlu’nu oyuna dahil etti. Başarılı futbolcu bu sezon ilk kez Menemenspor karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıktı. Tolga, bu sezon şimdiye kadar 5 maçta forma giydi.

2020'de ilk kez sevindiler
Eskişehirspor’u 3-1 mağlup eden Menemenspor aldığı bu sonuçla 5 hafta aranın ardından tekrar 3 puan sevinci yaşarken, bu galibiyet 2020 yılında alınan ilk galibiyet oldu. Sarı-lacivertli ekip, son olarak 22 Aralık 2019 tarihinde sahasında oynadığı Bursaspor maçını 2-1 kazanmıştı. Bu tarihten sonra Altınordu’ya deplasmanda 1-0, Giresunspor’a iç sahada 3-0, Hatayspor’a deplasmanda 2-0, Karagümrük’e iç sahada 1-0 kaybeden İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta da Akhisarspor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Değişiklikler işe yaramadı
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Es Es kariyerindeki ilk mağlubiyetini Menemenspor karşısında aldı. Özer, İzmir’deki zorlu mücadele ikinci yarıda 3 oyuncu değişikliğini ikinci yarı yaptı. 56’da, Tolga Yakut’un yerine Onur’u oyuna dahil eden Özer, 4 dakika sonra ise İbrahim Öner’in yerine ise Metehan’ı forvet hattına dahil etti. Özer, son değişikliğini ise 71’inci dakikada Furkan Balaban’ı çıkartıp Erdal’ı oyuna dahil etmesiyle gerçekleştirdi. Ancak yapılan değişiklikler ne yazık ki işe yaramadı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi