Eskişehirspor'un hezimetinin ardından ne dedi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un hezimetinin ardından ne dedi?
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, zaman zaman sahada güzel işler yapsalar da farklı mağlup olduklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, zaman zaman sahada güzel işler yapsalar da farklı mağlup olduklarını söyledi.
TFF 1. Lig'in 23. haftasında Eskişehirspor, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'a 6-1 mağlup oldu. Maçın ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerinin altını çizen Cengiz Seçsev, "Ligin en iyi takımlarından biri ile mücadele ettik. Maçta direnç koymak istiyorduk. Bunu erken yediğimiz golle başaramadık. Zaman zaman sahada güzel işler yaptık ama yaptığımız hataları rakibimiz değerlendirdi. İlk kez girdiği pozisyonu değerlendirdi ve direncimizi kırdı. Zaman zaman iyi oynadığımız oyunları birleştirme amacındayız. Bunları birleştirdiğimiz zaman bizde iyi bir takım olacağız" dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet İlhan 25 Şubat 2021 14:43

Yenirde 3 haftada bir düzine gol yenmezki demekki takıma birşey katamamisinki devamlı gol yiyorsunuz

0 4 Cevap Yaz
Fevzi 25 Şubat 2021 14:07

Melih ağa ve onur Bayramören kesinlikle kadro dışı bırakılmali

0 2 Cevap Yaz
ESES 25 Şubat 2021 12:41

Bizede çok konuşup az iş yapan geliyor hoca hikaye okuma olmuyor işte sözleşmesini uzatmıyanları oynatmayın onlardan bir şey olmaz senenin takımını kurun nasıl olsa yeniliyoruz farklı

0 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi