Eskişehirspor'un genç oyuncusuna Lazio talip!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un genç oyuncusuna Lazio talip!
A
a

Eskişehirspor U-19 Takımı’nda forma giyen Göktuğ Kaan Ünüvar’a Serie A takımlarından Lazio ve Crotone talip oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor U-19 Takımı’nda forma giyen Göktuğ Kaan Ünüvar’a Serie A takımlarından Lazio ve Crotone talip oldu. İtalya basınına göre genç oyuncunun transferi için düğmeye basıldı.

Türkiye pazarına odaklandılar
İtalya basınından Calcio Mercato'da yer alan habere göre Eskişehirspor’un U-19 takımında forma giyen Göktuğ Kaan Ünüvar için iki İtalya ekibinin harekete geçti. Yapılan haberde, “Lazio Türk yeteneğinin peşinde. Eskişehirspor hücum oyuncusu Göktuğ Kaan Ünuvar'dan bahsedelim… Lazio, Türkiye pazarına odaklandı. Söylentilere göre, Fenerbahçeli forvet Vedat’a ek olarak Göktuğ Kaan ilgilenen Lazio,  Eskişehirspor U19 takımındaki yetenekli hücum kanat oyuncusu almak istiyor” denildi.
 
Crotone kulübü de istiyor
Göktuğ Kaan Ünüvar ile sadece Lazio’nun da ilgilenmediğinin altı çizildi. İki yıl sonra tekrar Serie A’ya yükselen Crotone de 2002 doğumlu hücum oyuncusunu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Galatasaray’ın da Göktuğ’a olan ilgisinin bahsedildiği haberde Eskişehirspor ile profesyonel sözleşmesi olmayan Göktuğ’un mali bir harcama yapılmadan (Sadece yetiştirme bedeli) transfer edilebileceği vurgulandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kamil can 26 Ağustos 2020 05:34

Palavra haber zaten sözleşme yoksa 10 bin euro parayı yatırır yetiştirme parası alır gider sizde haber yaptığınızı sanıyorsunuz yazık oluyor anadolu efsanesine

0 0 Cevap Yaz
Uk 15 Ağustos 2020 10:51

Ya Allah aşkına neyin reklamı bu lütfen abartmayın Laz yo

0 1 Cevap Yaz
Forvet lazım 14 Ağustos 2020 15:15

Emre güral gönderildiğinde bu oyuncuyla sözleşme yapılabilirdi. Bence halende yapılabilir diye düşünüyorum.

0 6 Cevap Yaz
Nicola 14 Ağustos 2020 08:12

Çocuk U19'da bu sezon 18 maçta 9 gol atmış.. 2012 yılından beri alt yapımızdaymış ve çıktığı 99 maçta 42 gol atmış.. 18 yaşındaymış.. Bizim süper yöneticilerimiz ve alt yapı kordinatörümüz Eroy Bey tüm bu performansa rağmen sözleşme imzalatmayı akıl edememiş.. Çocuk muhtemelen elini kolunu sallaya sallaya gidecek.. Bravo yönetim..

0 18 Cevap Yaz
Yorumcu 13 Ağustos 2020 21:24

Adamlar İtalya'dan elimizdeki cevheri görüyor. Biz yanıbaşımızdaki yeteneği görüp sözleşme yapmamışız. Yönetimin ne kadar fuboldan anladığını tescilliyor bu haber. Eskişehirsporun sadece adı kalmış.

0 21 Cevap Yaz
Emirdagli 13 Ağustos 2020 21:19

Boş işlerle uğraşmayın ey eskişehirin dedikoducu spor medyası.kimse para verip eses,ten topcu almaz geç bunları doluyla uğraşın. Bu kadroyla sene ye otomatikmen 2 lige düşer eses..bir dahada.boyle fırsat doğmaz.nerde eskişehir sanayisinin yiyici zenginleri. İstanbul takımlarının kongre üyesi çoğu..kim ilgilenir eses,le kasada 5 milyon euro var. Deseniz alayı başkan.olmak.için.sira ya girerdi. Götürucülerin..

1 20 Cevap Yaz
niye 13 Ağustos 2020 19:53

"Eskişehirspor ile profesyonel sözleşmesi olmayan Göktuğ"

1 12 Cevap Yaz
Esesli 13 Ağustos 2020 18:45

Bizim yönetim ne iş yapar anlamış değilim... Para yok tamam ama elinde para kazanacağın topçu var, adam taaa İtalya dan topçu buluyor bizimkiler de Avel avel bakıp, para yok demeye devam ediyor.

0 18 Cevap Yaz
bilek26 13 Ağustos 2020 18:42

GOLCÜN YOK VE SEN BU ADAMI PROFESYONEL YAPMAMIŞSIN BUNLARIN HESABINI KİM VERECEK, ÖVÜNÜLECEK ŞEY Mİ? yÖNETİMİN BİLMEM KAÇINCI BECERİKSİZLİĞİ DEĞİL Mİ BU. SADECE YETİŞTİRME BEDELİYLE GİDECEK BU MU ALT YAPIYLA BORÇTAN KURTULMAK SÜPERLİGE ÇIKMAK. SİZ YÖNETİCİLER ORADA NE İŞ YAPIYORSUNUZ NEDİR BU SORUMSUZLUK NASIL BÖYLE BİR ŞEY OLUR YA, NASIL BU FUTBOLCU PROFESYONEL YAPILMAMIŞ SİZ AYAKTA MI UYUYORDUNUZ METEHANI YAPARKEN BUNU NİYE YAPMADINIZ YA. İSTİFA EDİN SİZ BU KULÜBÜ YÖNETEMİYORSUNUZ.

0 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi