Eskişehirspor'un geleceğini çıkmaza sokan ceza!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un geleceğini çıkmaza sokan ceza!
A
a

Eskişehirspor ile sözleşme uzatmayan Mevlüt Çelik, Ekrem Kılıçarslan, Metehan Altunbaş ve Alperen Kocabaş cezalandırılarak son maçlarda forma giyemedi. Gelecek vaat eden isimlere yapılan bu hareket işi çıkmaza sokuyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor ile sözleşme uzatmadılar

Eskişehirspor haberi: 2. Lig’de kadroyu korumayı muhafaza etmek isteyen Eskişehirspor yönetimi, sözleşmeleri sona erecek olan Mevlüt Çelik, Ekrem Kılıçarslan, Metehan Altunbaş ve Alperen Kocabaş ile nikah tazelemek için girişimlere başlamıştı. Ancak bu futbolcular, kariyer planlamaları için yönetimden süre istedi. Kendilerine gelecek olan teklifi değerlendirmeyi istediklerini belirten futbolcular, bunun karşılığında ise son haftalarda forma giyememeye başladı.

İş çıkmaza giriyor
Yönetim, sözleşme uzatmayan futbolcuların kadroya alınmamasını istedi. Gelecek vaat eden futbolcular 4 haftadır forma yüzü görmüyor. Yönetim ve futbolcuların bu tutumunda yine zarar gören taraf ise şüphesiz Eskişehirspor olacak. Kulüpten alacağı bulunan futbolcuların serbest kalma haklarını kullanmaları halinde, Siyah Kırmızılı ekip bu futbolculardan para kazanamayacak.

Camia rahatsız
Eskişehirspor yönetimi ile futbolcular arasındaki anlaşmazlığın devam etmesi camiayı rahatsız ediyor. Camia, her iki taraflarında anlaşıp 2. Lig yapılanmasına başlanılmasını istiyor. Futbolcularda yaşanan küskünlüklerin sıkıntı çıkaracağını dile getiren taraftarlar, futbolcuların ise Eskişehirspor’da daha iyi bir kariyer yaparak önümüzdeki yıllarda transfer olmasını arzuluyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Furkan 14 Temmuz 2020 22:50

Her yerde her zaman söyledim yine diyorum ! Kim OSMAN TAŞ'A ve şimdiki BAŞKANA güvendiyse şakşakladiysa inandıysa sorunun içinde onlar da vardır ! Biz hiç bir zaman iyi olmadık ekonomik olarak neden çok sevgili Osman bey senelerce çıkıp tek kurus vermedi de zora düştük bide ben çakarim 20 Milyon 30 Milyon TL kaldırırım dedi ve yaptı gitti. Beyler Bayanlar liglerde dönen paraları bazılarınız haberi yok ama Bu kulüpten ortalama 500 Milyon para gitti para -200 borcumuz var hala inaniyor musunuz ? BITTI AĞALAR BITTI FIFADAKI DOSYALAR CEZALAR BIZI 1 ALT LIGE DAHA DÜŞÜRÜR ÜZERİNE BIDE -30 YERIZ siz dua edin sadece TFF 2 ye düşelim! Beğenmeyen şakşakcilar basın dislike ;)

2 3 Cevap Yaz
Yorumcu 14 Temmuz 2020 08:48

Mantık çerçevesinde baktığında sözleşme yenilemeyen oyuncuyu niye oynatacaksın. Parlasın başka takıma transfer olsun diye mi. Ama işin birde öteki tarafı var. Sen bu oyunculara sözleşmede ne vaat ettin. Bedavaya oynayacak halleri yok. Yönetim sözleşmeyi standartlar çerçevesinde belirlediyse kusura bakmayın suç yönetimde değil oyuncularda...

8 3 Cevap Yaz
ess

kaçırdığınız nokta: uzun bir müddet (ekonomik problemlerin yoğun olduğu zamanlarda) bu genç arkadaşlar takımı sırtlayan oyunculardır. Eskişehirspor üzerinde çok ciddi emekleri vardır. bilmem hatırlar mısınız Alperen'in yüz kemiğinin kırıldığı maçı. ya da Ekrem'in kötü performansından sonra kendisini ne kadar geliştirdiğini. Mevlüt'ün attığı golü. İbo ile Alperen'in rakip yarı sahadaki preslerini? bir çırpıda harcamak ne kolay. Burada yönetimin hiçbir haklılık payı yoktur. hata üstüne hata yapmaktadır ve eğer bu oyuncuları da küstürürsek, yönetim benim için bitmiştir. medya sessiz kalırsa medya benim için bitmiştir. delegeler itiraz etmezse, delegeler benim için bitmiştir!

1 5
Samet 14 Temmuz 2020 00:03

sözleşme yenilemeyip imza atmayan futbolcuları niçin oynatsınlar ki..?

7 5 Cevap Yaz
ESER 13 Temmuz 2020 23:09

benimde parami verme bende ugrasmam gecmis yonetimin hatasini neden ben ve cocgum ceksin beter olsun bu duruma dusuren baskanlara

4 6 Cevap Yaz
Sıddık 13 Temmuz 2020 19:42

Hiçbir olumlu kararını göremeyecekmiyiz bu yönetimin. Hayalini gerçekleştirdin Tatar Başkan, bırak git artık.

1 11 Cevap Yaz
pompeo 13 Temmuz 2020 17:43

vayyy be .... ise bak sen ... kendi evlatlarina sahip cikmayan yönetim ... bunlar harbiden ihanet icinde sanki ... parayi bulamiyosaniz cekilin gidin ...

2 8 Cevap Yaz
eses sevdası 13 Temmuz 2020 16:51

Yazık başkan. 3-5 oyuncuyuda ödeme yapamayarak elinizden kaçıracaksınız. Siz yönetim olarak ne yaparsınız? gücünüz sadece forma satışı yapmak ve gariban çalışanlarını döneminize ait alacaklarını ödemeden işten çıkarmaya mı yetti. elindeki topçulara para ödeyemeyen elinde tutamayan yönetimin hala görevde ne işi var? Siz ve yandaşlarınız bu eleştiriye kızarlar . Ama doğrusu bu başkan. Başkanlık çocukluk hayalimdi demekle olmuyor. Çocukluk hayalim diye diye takımı uçuruma sürükledin ve bu gidişle 2. ligde iş yapabilecek elinizdeki 3-5 oyuncuyu da tutmayacaksınız. ve bu kadroyla direk 3.lige düşeriz. Sayın Akgören ve yönetimi cebinizde paranız ve vizyonunuz yok. Para bulamayacaksınız zaman kaybetmeden istifa edin kongre kararı alın. belki gelecek bir yönetim çare bulur. Yeni Yönetim gelmezse de kayyuma kalır. kayyum halleder hesap sorar. Yoksa ne senden ne yönetiminden ne hocandan hiçbir şey olmayacak. istifa ederek Eskişehirsporun önünü açın. Yapamadığınızı hala anlamadınız mı?

2 30 Cevap Yaz
Hayaldi Gerçek Oldu

Takımı hayalim dedi bir alt lige düşürdü, vizyok ve para olmayınca böyle oldu ne yazıkki, birde takım Kaan AY zamanında iyi giderken başkan değiştirmeye zorlayan DİRİ ve ekibi de gelinen bu durumda en az Tatar kadar sorumludur.

1 12
ESESLİ EMRE

Ne çok biliyonuz o istifa bu istifa kayyumun ne olduğundan haberiniz yok. 3 Maç oynayınca bir yerleri kalkan hemen menajerlerle anlaşıp havalarda uçan kendilerine gösterilen sevgiyi haketmediklerini belli eden aylık 20 bin liraları beğenmeyen futbolcu olmasa organizede asgari ücrete çalışacak çoluk çocuğun oyuncağı mı olsun kulüp.

9 2
bilek26 13 Temmuz 2020 16:43

derhal kongreye gidilip yeni yönetim seçilmeli. Bu yönetim yönetemiyor yada yönetmiyor.

1 28 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi