Eskişehirspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı!
A
a

Eskişehirspor, Osmanlıspor ile oynadığı final niteliğindeki maçtan beraberlikle döndü. 1 puana razı olan Şimşekler’in galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

1 puan işe yaramadı
Ligde Osmanlıspor’u devirip kümede kalma umutlarını sürdürmeyi hedefleyen Eskişehirspor ne yazık ki bunu başaramadı. Kırmızı Şimşekler, Ankara’da oynadığı karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı. Mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Ankara deplasmanından 1 puanla dönen Eskişehirspor kümede kalma işini zora soktu.

Hasret devam ediyor
Eskişehirspor’un ligdeki kötü gidişatı ne yazık ki devam ediyor. Ligdeki en son galibiyetini 21’inci haftada Altınordu’ya karşı 3-0’lık skorla alan Es Es bu maçtan sonra tam 6 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Siyah Kırmızılı ekip oynadığı son 6 maçtan 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Es Es, ligin 27’nci haftasını 17 puanla son sırada tamamlarken, üst tarafla puan farkının açılmasının önüne geçemedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selim 15 Mart 2020 09:34

TFF 2. lig görünümündeki takımla TFF 1. ligde kalamazsın Başkan Efendi. Bu takım senin ve berberin eseri.

0 8 Cevap Yaz
bilek26 15 Mart 2020 07:22

Bundan sonraki maçlar seyircisiz bu konuda herkesin tam aksini düşünüyorum çünkü m.diri siz maçlar bizim takım için çok daha hayırlı olur.

0 5 Cevap Yaz
Rahmi 14 Mart 2020 22:29

Oyuncuların kapasitesi bukadar.Yıl sonuna kadar oynasak r bir şey değişmeyecek. ... Eskisehir Sporu bu duruma getirenlerin işleri RAST gitmesin inşallah .AMIN

0 6 Cevap Yaz
EsEs0626 14 Mart 2020 15:11

Zaten Bay Mustafa aldığı sözde radikal kararlarla takımın ipini kendisi çekti. Başkan hani biz bizeydik. isiran piranaydik. Kümede kalacaktık. . Ego yapmayıp elindeki yabancı topculari gondermeseydin biz bu ligde kalacaktık. Çünkü rakiplerimiz hep puan kaybetti . Her hafta bir tık üste cikmak için fırsatlar elimize geçti. Senin yönetiminin hocanın Tecribesizlik yüzünden bu fırsatları teptik. Kaybedilen alti maç . Dördüncü alsaydık 28 puanlardaydik. Zaten siz yonetime gelirken takımı düşürmeye karar vermiştiniz. Amacınız takimi düşürmekti. Buna basda sayın diri olmak üzere tribün liderleride çanak tuttu. Şimdi memnun ve mutlusunuzdur umarım. Basaramadiniz iyi yonetemediniz. Bırakın gidin artık. Mesut hoscanin devamı olarak geldiniz ve takımı düşürerek gorevinizi yerine getirdiniz. Tebrikler Akgoren tebrikler oyuncakçı tebrikler hoca tebrikler yonetim kurulu tebrikler yandaş ve yalakacilar... Hala ne bekliyorsunuz. Yoksa işiniz bitmedimi? Sırada EsEsimi 3. Lige disurmekmi var?

0 19 Cevap Yaz
Mehmet İl han 14 Mart 2020 12:34

Düzenli bir futbol yok top benden gitsinde nereye giderse gitsin mantığıyla oynarsan Galip gelemezsin iş bitti bizi amatör küme paklar sen bir kaç tecrübeli isimleri bırak mazsan sonumuz çok kötü olur

0 13 Cevap Yaz
Es 14 Mart 2020 12:09

Baskan Sissoko,Jesse ve marko’yu ne yapıp edip göndermeyecekti.Takım’ın pimini kendi eli ile cekti. Ve kötü sonda kaçınılmaz oldu. Hakan Aslantaş parayı sorun etmedi onu da gönderdi. Kalmak isteyen deneyimli oyuncular kalsaydı.Simdi tehlikeli rüyalar görmezdik. Bence başkan’ında bu konu da büyük hatası var..

0 18 Cevap Yaz
Bayram 14 Mart 2020 11:02

Mete Kaan gol attı ama kaybettirdikleri daha fazla ileride top tutan defansı zorlayan bir futbolcu var İbrahim Öner onu çıkartırsan Mete Kaan’a devam dersen orta sahayı çoğaltmasan bu olur kaç haftadır bakıyorum Mehmet ve Kaan oyundan düşüyor devam oyunu ceza sahasınının 10 m önüne yıldır kontradan gol gelecek bağırıyor ama gezen bal yapmayanlarla değil hocam

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi