Eskişehirspor'un galibiyet hasreti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un galibiyet hasreti
A
a

Eskişehirspor'da, Hatayspor yenilgisinin ardından galibiyet hasreti 4 maça çıktı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Küme düşme hattına gerileyen Eskişehirspor, ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan sadece 2 puan çıkartabildi. Siyah Kırmızılı ekip ligdeki en son galibiyetini ligin 21'inci haftasında almıştı. Ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Karabükspor'un rakibi olan Şimşekler rakibini 4-0'lık skorla mağlup etmişti. Es Es bu maçın ardından sahasında Denizlispor ile 1-1 berabere kalmıştı. Şimşekler 23'üncü haftada Gazişehir ile 1-1 berabere kalırken, 24'üncü haftada ise Adana Demirspor'a mağlup olmuştu. Es Es son olarak Hatayspor'a 4-0 mağlup oldu.

İKİ POZİSYONDA DA JESSE VARDI
Eskişehirspor, Hatayspor’a 4-0 mağlup olduğu karşılaşmada pozisyona girmekte çok zorlandı. Kritik deplasmandan eli boş dönen Şimşekler sadece pozisyona girebildi. Maçın hemen 20’nci saniyesinde Jesse ile gole yaklaşan Es Es bu pozisyonda kaleciyi geçemedi. İkinci yarının son dakikalarında da yakalanan pozisyonda Jesse yine ceza sahası içinde gole yaklaştı. Ancak Nijeryalı futbolcu pozisyonda çerçeveyi tutturamadı. 

DÖNER DÖNMEZ ANTRENMAN
Hatayspor’a 4-0’lık skorla kaybeden Eskişehirspor, deplasmandan döner dönmer ara vermeden Cuma günü sahasında oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarına başladı. Spor Toto 1. Lig’de bitime 9 maç kala 26’ncı hafta maçında 15 Mart Cuma günü Altınordu’yu ağırlamaya hazırlanan Siyah-Kırmızı takım maçın hazırlıklarına başladı. Dün tesislerinde toplanan futbolcular Teknik Direktör Fuat Çapa gözetiminde haftanın ilk çalışmasını yaptı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi