Eskişehirspor'un ETİ sponsorluğu ve Toko dosyası...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un ETİ sponsorluğu ve Toko dosyası...
A
a

Eskişehirspor'da başkanlıktan istifa eden ancak dün tekrar göreve döndüğünü açıklayan Osman Taş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor başkanlığına geri döndüğünü açıklaya Osman Taş önemli açıklamalar yaptı. Kulübün maddi sıkıntılarını birkez daha dile getiren Taş, Eti ile sponsorluk konusuna değinirken Toko konusunda da müjde verdi.

Yönetime geri döndüğünü söyleyen Taş, “İstifam karar defterine işlenmedi. Yönetim iyi karşıladı zaten biz bir ayrım yaşamadık sürekli telefonlarla görüşüyorduk. O yüzden bir sorun yok. Benim yönetime sunduğum bir projem var. Yurt dışından iş adamlarını getirip Eskişehirspor’a destek amaçlı bir kadro kurup o kadrodan destek alıp yolumuza devam edeceğiz. Yönetimimiz devam edecek. Dışarıdan destekler alacağız” dedi.

Eskişehirspor ve ETİ sponsorluğu...

Eskişehirspor'un ETİ ile olan sponsorluk ilişkisi hakkında açıklama yapan Taş “ETİ ile sponsorluk devam ediyor. Bunu Federasyon’a da bildirdik” diyen Taş şunları söyledi; “Eskişehirspor Eskişehir’den ayrılmazsa Eti’de Eskişehirspor’dan ayrılamaz. Eti ailesi bizi destekliyor. Kendi sorunları olduğu için 1 2 ay sonra geleceklerini düşünüyorum" dedi.

Eskişehirspor'un Toko dosyası

Eskişehirspor'un FİFA dosyalarından biri olan Toko için ise "Toko haberleri doğru. Toko’dan 2 hafta bir süre aldık. Avukatıyla ben görüştüm. Benden önce yönetici arkadaşlarımla görüşmüşler. FİFA’ya da yazımızı yazdık. Bunun tam detayını İstanbul’dan dönüşümde verebilirim. Hala 45-46 civarlarında dosyamız var.” açıklamasını yaptı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mete 22 Ağustos 2019 00:43

Eti konusunda sanki bir şeyler dönüyor gibi.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi