Eskişehirspor'un eski yöneticileri cezalandırılsın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un eski yöneticileri cezalandırılsın!
A
a

Eskişehirspor, A Spor ekranlarında yayınlanan Son Sayfa programında gündeme geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

A Spor ekranlarında yayınlanan Son Sayfa programında Eskişehirspor gündeme geldi. Küme düşme kaldırılsın mı, kaldırılmasın mı konusu tartışılırken Eskişehirspor’u örnek gösteren yorumcular geçmiş yöneticilerin hatalarının bedelini Eskişehirspor camiasının ödediğini dile getirdiler. Programın sunucusu Hakan Gündoğar, “Eskişehirspor’un genç oyuncuları bence çok büyük işler yaptılar. Tesislerde yemek çıkmayan günler oldu. Eskişehir’de Eskişehirspor’u o kadar çok seven insanlar var ki, inşallah Allah gönüllerine göre verir.” Yorumcu Taner Karaman ise, “Eskişehirspor’un eski yöneticilerinin yapmış olduğu büyük hatalarının bedelini Eskişehirspor camiası ödüyor. 15 puan silme gibi ciddi bir ceza koca bir camianın bir alt lige düşmesine neden oldu. Eski yöneticilerin cezalandırılması gerekirken 55 yıllık bir camia cezalandırıldı. Bence camialar değil, yöneticiler cezalandırılmalı. Sahadaki futbolcunun suçu var mı, yok. Taraftarın suçu var mı, yok. Ama ceza ile yüzleşenler futbolcular ve taraftarlar oluyor” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 23 Temmuz 2020 02:49

Geçen gün trtspor da trabzon başkanı açıkladı bankalara borç yapılandırması için önce eski dönemleri ibra etmen ve borçlarını üstlenmen gerekiyormuş o da öyle yapmış 800 milyonu kabullenmiş eskiler yırtmış. İlginç değil mi ne hesap sorması yok öyle birşey. Başka bilgiye gerek var mı o programda hesap sorulması değil federasyon belkide koronada tekrar maçları başlatırken düşme olmıyacağının kararını önceden almış ama şampiyonluk yarışları etkilenmesin diye baştan açıklamamış olabilirler şimdi açıklama zamanı geliyor o yüzden vatandaşı bu fikre alıştırmaya çalışıyor olabilirler. Zannedersem 2.3. ligte düşme kaldırıldı bu sene. Ha düşme kalkarsa bu bizim başkanın asla başarısı değil kendilerini başarılı saymasınlar tabiiki göreve devam edecek olan teknik heyette.

0 1 Cevap Yaz
Güvenç Dönmez 23 Temmuz 2020 01:50

Cezalandıramazsınız Eskişehir spor bir dernek dernekler kanununda yeni yönetim seçilirken eski yönetim ibra edilir yani aklanır aklanmazsa yeni yönetim seçilemez bunu gelen yönetim lerde biliyor onlarda kalan elde avucta ne kaldıysa yemek için geliyor zaten eskiside yeniside üçkağıtçı yapacak bir şey yok maalesef asırlık çınar yok oldu artık takım toparlanamaz amatör e kadr düşebilir bunun birsürü örnekleri var Mersin Karabük Kocaeli gibi çok üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok ben takımı borç batağına sürükleyen bu duruma düşüren her kesi Allah'a havale ediyorum

0 1 Cevap Yaz
Antiyalaka 22 Temmuz 2020 16:44

Utanmazlarrrr

0 2 Cevap Yaz
ess 22 Temmuz 2020 14:50

ne yargılaması ya, yıllardır yazılıyor herşey usulüne uygun bir kılıfla halledildi, kimi hangi suçla yargılayacaksın? maalesef hiçbir şey yapılamaz. devlet, denetleme mekanizması getirsin, bundan sonrakileri kapsar. geçmişe dönük bir şey olacağını zannetmiyorum. BATTIK, BİTTİK. hele hele oyuncuları da tutamazsak oradan da düşeceğiz. kimse altyapıya yöneliriz demesin, oyuncu satabilmek için dahi oyunculara önce haklarını vermemiz gerek. onu da yapamıyoruz. atanmışlar seçilmişler de demeyin, onlar da yapsaydı şimdiye yardım yapardı. "kenetlendik", "yeni vali bunları bunları dedi", "başkan güldü", "öbürü göz kırptı" gibi camiaya boş hayal de satmayın.

0 11 Cevap Yaz
Demezoğlu

Aslında kısmen haklısın zira futbol sisteminin işleyişi birçok mantıksızlık ve hatalar içeriyor. Nasıl mı ? En basitinden gidiyorsun senegalli bir futbolcuyu getiriyorsun ve sözleşme imzalatırken bu adama oynasada oynamasada anlaştığın parayı vermeyi kabul ediyorsun. Peki adam ne yapıyor ? 1 2 kez yedekte, bir kaç dakikada top peşinde, sonra vay sakatım vay hoca beni kadroya almadı diye bahanelerle anlaştığı parayı kırpmaktan başka birşey düşünmüyor. E bu adama ne söyleyebilirsin ? Hiç birşey söylemeye hakkın yok tabi. Sen adama demişsin oynasanda oynamasanda o parayı verecem diye adamın suçu ne ? Sadece lehine olan anlaşmaya imza atıyor. Eskişehirsporun parasınıda hep böyle kaptırmadılar mı ? Sözleşme şartları yenilenseydi veya parayı alanın eyvallah diyemeyeceği bir takım kurallar getirilseydi bugün ne Eskişehirspor can çekişir olurdu, nede para sıkıntısı yaşanirdı. Yalan mı ?

1 6
Mehmet İlhan 22 Temmuz 2020 13:07

Evet bu devletin futbolu denetleyecek mekanizması yokmu Eskişehirsporu eski yöneticiler yediler bitirdiler kimler Eskişehirsporu bu hale getirdiler ise onlar cezalarını çekmeli biz futbolseverleri futboldan soguttular şu an ki yönetime sesleniyorum lütfen istifa edin bir an önce Kayyum gelsin lütfen

1 13 Cevap Yaz
Elbette cezalandırılsın 22 Temmuz 2020 11:51

Yok öyle yağma, herkes hesabını vermeli. Bugün apartman yöneticilerine bile yeri geldiğinde hesap soruluyor. Eski yöneticilerin dokunulmazlığı mı var ? Bugüne kadar bir tane savcının kendilerinden hesap sormamış olması bile çok ilginç doğrusu

0 13 Cevap Yaz
pompeo 22 Temmuz 2020 11:49

bu gasteciler neler yaziyo öyle ... bassgaaaannnn ... bak kayyum gelirse ... biliyosun ...

0 10 Cevap Yaz
pompeo 22 Temmuz 2020 11:27

simdiki yönetim zaten yiyici teskilatin yirtmasi icin getirildi ...

1 11 Cevap Yaz
Aynen

Toprak atmak için. Efsane Taraftarlar Birliği Başkanı. Bu kulübün gelmişini geçmişini temizleyin Hoşcan ile birlikte dense bu kadar olurdu. Well done guys well done! Hayır elinize ne geçti ki?

0 1
Es 22 Temmuz 2020 11:19

Evet cok doğru yöneticiler cezalandırılsın. Kendi dönemlerinin borcundan sorumlu tutulsunlar ve gerekli hukuk cercevesinde hesap versinler. Eskişehirspor’a ÇOK ACİL Kayyum atanmalı.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi