Eskişehirspor'un eski oyuncusu Mongongu aylık 100 Euro'ya imza attı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un eski oyuncusu Mongongu aylık 100 Euro'ya imza attı
A
a

Eskişehirsporlu eski futbolcu Cedric Mongongu, Romanya takımlarından Poli Iasi'ye aylık 100 Euro'ya imza attı. Mongongu, 5 maça çıkması halinde maaşı 4 bin euroya yükselecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da bir dönem forma giyen Kongolu futbolcu Cedric Mongongu tarihe geçen bir sözleşmeye imza attı.Monaco altyapısından yetişen Cedric Mongongo, Evian, Montpellier gibi kulüplerin yanı sıra bir dönem Eskişehirspor formasını da giymişti. Son takım Monaco tarafından geçen yıl Temmuz ayında serbest bırakılan futbolcu 1 yıldır boştaydı.

POLI IASI'YE TRANSFER OLDU

Futbolu bırakmayan Mongongu, 29 yaşındaki stoper geçtiğimiz günlerde Romanya ekiplerinden FC Poli Iasi'ye transfer olurken ilginç sözleşmesiyle Rumen basınının manşetlerine taşındı. Cedric Mongongu, Romanya liginin en düşük maaşlı futbolcusu oldu. Anlaşmaya göre Kongolu futbolcu aylık 100 euro maaş alacak.

6. MAÇTAN İTİBAREN MAAŞI 4 BİN EURO'YA YÜKSELECEK

Rumen kulübüyle yapılan anlaşmaya göre Mongongu, Iaşi kulübünde 5 maç sahaya çıkarsa 6. maçtan itibaren maaşı aylık 4 bin euro olacak.Rumen basınında yer alan haberlere göre bu maaşı Mongongu'nun istediği kulübün de kabul ettiği öğrenildi. Kaynak Yeniçağ: Eskişehirspor'un eski oyuncu Mongongu aylık 100 Euro'ya imza attı 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Naci 16 Eylül 2018 09:57

EsEs milyonlar verip transfer etmişti.Yanlış transferin cezasını hala çekiyor.

0 0 Cevap Yaz
Ali Aga 16 Eylül 2018 07:31

Bu haberlerin kimseye faydasi olmaz Mongongu imzayi attigi tarihlerde Fransa liginde en kotu oyuncu secilmisti ama yinede alip getirdiler ustune ustluk dogru durust oynamadi bile ve bedavaya gitmesinin yaninda birde alacakli olarak ayrildi isin asli bu adamin alacagi para o zamanlarda kulube gelipte 1dk bile oynamayan topcular veya bu topcularin menajerlerinin aldigi paralarla kiyaslanamaz bile... Olan olmus yapilan yapilmis bundan kacis yok spekulasyonlar sadece takimi yaralar...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi