Eskişehirspor'un elinden kaçtı! Ardında bıraktığı borç ise...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un elinden kaçtı! Ardında bıraktığı borç ise...
A
a

Eskişehirspor 2014-15 sezonun başında kadrosuna kaleci Ali Şaşal Vural’ı kadrosuna katmıştı. Başarılı filebekçi 1 buçuk sezonun ardından sözleşmesi tek taraflı olarak feshedip, kulüpten ayrıldı. Es Es’in Ali Şaşal’a hala 1 milyon 244 bin lira borcu bulunuyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

18 maçta forma giydi
Skandal transferlerin yapıldığı 2014-15 sezonunda Eskişehirspor yaptığı iyi transferin bir tanesi Ali Şaşal Vural’dı. Gelecek vaat eden kaleci olarak gösterilen Ali’yi Altay’dan transfer eden Eskişehirspor önemli bir işe imza attı. 23 yaşında Es Es’in kadrosuna katılan Ali, ilk sezonunda Süper Lig’de 9, kupada ise 4 karşılaşmada forma giydi.

Tek taraflı feshetmişti
Ruud Boffin’in yedeği olan Ali Şaşal Vural 2015-16 sezonunda ise ligde 5 karşılaşmada forma giyerken pek fazla forma şansı bulamadı. 2015-16 sezonunda Eskişehirspor’un küme düşmesinin ardından Ali Şaşal Vural, Siyah-Kırmızılı kulüple sözleşmesini tek taraflı feshetti. Es Es, ne yazık ki Ali’den para kazanamadı.

Sivasspor hemen kapmıştı
Ali Şaşal Vural Eskişehirspor’dan ayrıldıktan sonra Sivasspor’a transfer oldu. Sivasspor’da TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan ve tekrar Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşayan Ali Şaşal burada oldukça iyi bir performans sergilemişti. Ali, birçok kulübün dikkatini çekse de Sivasspor şimdiye kadar Ali’yi kadrosunda tuttu.

1 milyon 244 bin lira borç var
3 Haziran 2016’da Eskişehirspor’dan ayrıldığını açıklayan Ali, “Eskişehirspor ile olan sözleşmemi fesih etmiş bulunmaktayım. Eskişehirspor ve Eskişehirspor taraftarının bende her zaman ayrı bir yeri olacaktır. Gönlüm burada yıllarca oynamak ve başarılar kazanmak istedi” demişti. Eskişehirspor’un Ali’ye hala 1 milyon 244 bin lira borcu bulunuyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 14 Ağustos 2020 10:54

boffinde böyle bedava gitti sanıyorduk ama geçen sene antalyaspor başkanı hiç de öyle olmadığını sosyal medyadan söylemişti. Ben Eskişehirspordan parası ödenmeyip boşta kalıp diğer kulüplere giden bütün oyuncuların gerçekte nasıl gittiğinin araştırılmasını istiyorum ads ye gidenler dahil.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi