Eskişehirspor'un dönüşü herkesin dilinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un dönüşü herkesin dilinde!
A
a

Eskişehirspor'da transfer yasağının kalkmasıyla lisansları çıkarılan futbolcular Gençlerbirliği galibiyetinde büyük pay sahibi oldular.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un Gençlerbirliğini konuk ettiği ve harika bir galibiyetle kapattığı Spor Toto 1. Lig'in 20. hafta mücadelesine Eskişehirspor'un "yeni" futbolcuları damga vurdu. Sezon başında Eskişehirspor ile sözleşme imzalayan ancak transfer yasağı nedeniyle resmi maçlarda forma giyemeyen futbolcular Gençlerbirliği maçında fark yarattılar. Eskişehirspor'un başarılı futbolu spor programları ve sosyal medyanın dilinde... İşte bu başarıyı getiren faktörlerden birkaçı.

Sissoko resital yaptı

Eskişehirspor’un Fildişili oyuncusu İbrahim Sissoko, Gençlerbirliği karşısında alınan 3-2’lik galibiyette yıldızlaştı. Maçta ilk 11’de başlayan deneyimli futbolcu attığı 2 golle takımını sırtladı.

2014-15 sezonunda Eskişehirspor’da forma giyen daha sonra alacakları ödenmediği için kulüpten ayrılan İbrahim Sissoko 2018-19 futbol sezonun başında tekrar Es Es’e dönmüştü. Ancak transfer yasağı nedeniyle lisansı çıkmayan Sissoko formaya hasret kalmıştı. Deneyimli futbolcu 3 sene sonra tekrar Siyah Kırmızılı formayla klasını konuşturdu. Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 11’de başlayan Sissoko attığı paslar, yaptığı çalımlarla taraftarı coşturdu. Mücadelenin 72 ve 80’inci dakikalarında sahneye çıkan 27 yaşındaki futbolcu iki gol attı. Şık vuruşlarıyla rakip kaleciyi avlayan Sissoko galibiyette büyük rol oynadı. Maç sonunda Sissoko’ya sevgi gösterileri vardı.

Golle başladı!

Eskişehirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ancak lisans çıkartamadığı Erdal Akdari Gençlerbirliği karşılaşmasına ilk 11’de başladı. Mevlüt ile birlikte stoperde görev alan Erdal başarılı bir performans sergiledi. 25 yaşındaki futbolcu dakika 37’de kullanılan serbest vuruşta iyi bir kafa vuruşu yapan Erdal takımını 1-0 öne geçirdi. Savunmada da genel olarak iyi bir görüntü çizen deneyimli futbolcu taraftardan takdir topladı.

Marko ince gördü

Eskişehirspor’un sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer ettiği MarkoMilinkovic ilk kez resmi bir maçta Eskişehirspor forması giymenin mutluluğunu yaşadı. Deneyimli futbolcu 63’üncü dakikada Fıratcan Üzüm’ün yerine oyuna dahil edildi. 72’nci dakikada sol kanattan aldığı topu şık bir ara pasıyla Sissoko ile buluşturan Milinkovic atılan golde büyük rol oynadı. Maç eksiğine rağmen Sırp futbolcu mücadeleci performansıyla alkış aldı.

68 dakika forma giydi

Sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer edilen ancak lisans çıkartılamayan Kamalİssah transfer yasağının kaldırılmasıyla o da Es Es formasına kavuştu. İlk resmi maçını eski takımı Gençlerbirliği’ne karşı oynayan İssah mücadeleye ilk 11’de başladı. 68 dakika boyunca oyunda kalan deneyimli futbolcu defansif orta saha görevindeydi. Başarılı işlere imza atan İssah maç eksiğine rağmen yine de iyi bir performans sergiledi. Ganalı futbolcu maç sonunda yaptığı açıklamada galibiyeti hak ettiklerini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Eskişehirspor'un bu pozu klasik olacak!

Eskişehirspor zaferi böyle geldi

İşte Fuat Çapa'nın "gizli as"ları...
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi