Eskişehirspor'un Diyarbekir kafilesi belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Diyarbekir kafilesi belli oldu
A
a

Eskişehirspor yarın Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçı için Diyarbakır'a gidecek. Es Es'in Diyarbekirspor maçı kadrosu da belli oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Diyarbekir ile Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçına çıkacak. Eskişehirspor ise yarın Diyarbekirspor ile saat 18.30’da karşılaşacak. Karşılaşma için Diyarbakır'a gidecek kafile belli oldu.  Eskişehirspor'un Diyarbekir kafilesinde şu işimler yer alıyor;

Melih Ağa, Ekrem Kılıçarslan, Ebrar Aydın, Alperen Kocabaş, Berkay Dabanlı, Erdal Akdari, Furgan Polay, Hakan Aslantaş, İbrahim Sissoko, Halil İbrahim Öner, Jesse Sekidika Kamal Issah, Mehmet Feyzi Yıldırım, Marko Milinkovic, Mehmet Özcan, Mete Demir, Mevlüt Çelik, Cemali Sertel, Bedirhan Altunbaş, Sezgin Coşkun, Talha Erdoğan, Furkan Balaban, Ferhat Kiraz, Onur Bayramoğlu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur mücadelesi bugün oynanacak 16 maçla başlayacak. Kupanın 3. turunda Süper Lig'den Gazişehir Gaziantep, Gençlerbirliği, Göztepe, Kasımpaşa, Yukatel Denizlispor, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yer alan tüm takımlar ile 2. turdan yükselen 33 takım olmak üzere toplam 92 ekip mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakaları 25 ve 26 Eylül'de oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Eskişehirspor ise yarın Diyarbekirspor ile saat 18.30’da karşılaşacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tr26 25 Eylül 2019 15:25

Diyarbekir nedir ! Doğrusu Diyarbakır değilmi?

0 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 24 Eylül 2019 19:21

Öncelikle ön yargılı olamıyorum ama güvenemiyorum da güven sorunu tanımadım için ön yargı olamadım şey ise bu takımı hep ben gerçek eskişehirliyim eski sporluyum diyenler den zarar gördüğümuz için belki bunlar yapar diyorum yönetim kurulundan ricam bunlar para hazır demişti önce bunun resmi kanıtı olmalı paranın bir yerde gösterilmesi gibi bir hesapta çünkü ödeyecek gücümüz var dendi para hazır gibi şeyler duyduk ikinci yarı transfer acilcak vs vs en kotu şartlarda önümüzdeki sezon cikilcak dendi asıl sorun gizli başkan amigo onada gelen yönetim çare bulsun..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi