Eskişehirspor'un deplasman fobisini yenme vakti geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un deplasman fobisini yenme vakti geldi!
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto1.Ligin 21’inci hafta maçında bugün 13.30’da deplasmanda Kardemir Karabükspor’la karşılaşacak. Bu sezon 9 deplasmandan da mağlubiyetle dönen Şimşekler, kazanıp bu fobiye son vermek istiyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Puana hasret kaldık
Transfer yasağını kaldıran Eskişehirspor geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği’ni 3-2 yenerek sadece 3 puan değil büyük moral de kazanmıştı.  Sezon başında yaptığı transferlerine kavuşan Siyah-Kırmızılılar deneyimli oyuncularının başarılı bir performans sergilediği zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak tehlikeli bölgenin hemen 1 sıra üstüne çıkarken stadı dolduran 20 bin taraftarına da büyük umut verdi.

Sezgin ve Jesse sahaya
Eskişehirspor bugün ligin son sırasında olan ve küme düşmesine kesin gözüyle bakılan rakibi karşısında sürprizeyer vermemek istiyor. Eskişehirspor’da Sezgin Coşkun’un ve Jesse Sekidika’nın forma giymesi bekleniyor. Gençlerbirliği maçına lisansı yetişmeyen Jesse, oynayamamıştı. Kaptan Sezgin ise kulübede yer almışancak oyuna girme şansını bulamamıştı. İki isim bugün oynarsa sezon başından beri ilk kez forma giymiş olacak.

Kart cezalısı
Genç kadrosu mücadele etmek zorunda kalan ve sezonun ilk haftalarından itibaren ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor, sezon başından bu yana altyapı oyuncularıyla mücadele ediyor. Hatayspor maçında 3 kırmızı kart gören ekipte direk kırmızı gören Ahmet Karadayı’nın cezası devam ediyor. Karabük ekibinde sportif sakat bulunmazken, tek eksik Ahmet Karadayı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi