Eskişehirspor'un çözümü maç başı ödeme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un çözümü maç başı ödeme
A
a

Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören oyunculara hepsine yeni sezon için maç başı teklifi yapacaklarını söyledi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören oyunculara hepsine yeni sezon için maç başı teklifi yapacaklarını söyledi. İç transferde takımdaki tüm oyuncuları elde tutmak isteyen Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz hafta oyuncular ile tek tek masaya oturmuştu.

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Başkan Akgören “Oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor. Hepsi kalmak istiyor ancak daha önce de dediğim gibi önceki alacaklarını istiyorlar. Biz bu hafta hepsi ile bir görüşme daha yapacağız. Hepsine maç başı teklif edeceğiz. Formayı giyen parasını alacak. Bizim teklimizi kabul eden ve anlaşma sağladığımız oyunculara imza attıracağız” dedi.  

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 10 Haziran 2020 18:39

Bu yönetim kulübü ve takimi kendi seviyesine cekmeden birakmaz .... amatöre falan düsersek anca giderler .. o da canlari sikilirsa ...

0 0 Cevap Yaz
İstifafaaa 10 Haziran 2020 10:00

Yazık cok yazık. Eyyy Yönetim siz ne yaparsınız. Tesislerde çay içip gösteriş toplantısı mi yaparsiniz. Paranız.yoktu neden yönetime geldiniz. Bu işlerin sözle değil parayla döndüğünü bilmiiyormusiniz. Bu kadar beceriksiz bir insan bir araya gelmiş koca cinarinin ocağına incir ağacı dikmis. Topculara ödeme yeni anlasma yapamayacaktinis topculari elinizde tutamayacaktiniz ne işiniz var orada. EsEsin makamını işgal etmeyin boşu boşuna. Medya önünde reklam yapmaya hava atnaya benzemiyor baskanlik Eyyy Tatar başkanlık amigoluk tribin liderliği değil. Başkanlık para ister lobu ister ama oda sizlerde yook Özel işinde çok başarılı olabilirsin ama sen ve ekibin esesi kötü yonettiniz. İstifa edin.

2 4 Cevap Yaz
vatandaş 9 Haziran 2020 19:19

bu açıklamadan çıkan sonuç: yükü çeken futbolcuların yüzde yetmişi gidiyor.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi