Eskişehirspor'un çıkışı Trabzon'da sürecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un çıkışı Trabzon'da sürecek!
A
a

TFF 3. Lig’de ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor son 3 maçta 7 puan topladı ve çıkışa geçti. Şimşekler, bu çıkışını 1 Nisan’da Trabzon’da oynayacağı Yomraspor maçında da sürdürmek istiyor.

Sütiş Eskişehir
3. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor’da yüzler gülüyor. Son 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Şimşekler, 7 puan topladı. Alt sıralardan kurtulma adına çıkışa geçen Siyah Kırmızılı ekip camiayı umutlandırdı. Son olarak Kelkit karşısında iyi bir oyunla 3 puana ulaşan Eskişehirspor, gözünü şimdi 1 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Yomraspor karşılaşmasına çevirdi.


ESKİŞEHİRSPOR PUANLA AYRILMAYI HEDEFLİYOR

Eskişehirspor, 1 Nisan’da oynayacağı Yomraspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Ligde 17’nci sırada yer alan Es Es, 18’inci sıradaki Yomraspor’u yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Yomraspor’un final olarak gördüğü bu maçtan Es Es’in alacağı 1 puan da kuşkusuz oldukça değerli olacak. Siyah Kırmızılı ekip bu sezon deplasmanlarda gösterdiği başarılı performansı Trabzon’da da göstermeyi hedefliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi