Eskişehirspor'un bu kâbusu artık bitmeli!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un bu kâbusu artık bitmeli!
A
a

Spor Toto 1. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor evinde gösterdiği başarılı performansı bir türlü deplasmanda gösteremiyor. Şimşekler bu deplasman kabusunu Afyonspor maçında bitirmek istiyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor evinde başarılı

Evinde rakiplerine geçit vermeyen Kırmızı Şimşekler aynı başarıyı deplasmanda gösteremiyor. Evinde oynadığı 7 karşılaşmada 3 beraberlik 3 galibiyet ve bir de mağlubiyet alan Eskişehirspor ligde topladığı 12 puanın hepsini evinde elde etti. Es Es, evinde Karabükspor, İstanbulspor ve Osmanlıspor’u mağlup ederken, Balıkesirspor, Ümraniye ve Gazişehir ile berabere kaldı. Şimşekler tek mağlubiyetini Hatayspor’a karşı aldı. 

6 maçta puan yok

Es Es evinde gösterdiği başarılı performansı ne yazık ki deplasmanda gösteremiyor. 6 deplasman karşılaşmasından puan çıkartamayan Kırmızı Şimşekler bu kabusuna son vermek istiyor. Ligin 14’üncü haftasında Afjet Afyonspor ile pazartesi günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor deplasman fobisini bu maçta bitirmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Fuat Çapa oyuncularına Afyon maçında güveniyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi