Eskişehirspor'un bu fotoğrafı her şeyi anlatıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un bu fotoğrafı her şeyi anlatıyor!
A
a

Mücadele ettiği TFF 3. Lig 1. Grup’tan Bölgesel Amatör Lige düşen Kırmızı Şimşekler, grubunun kalesinde en fazla gol gören takımı oldu. Es Es oynadığı 34 maçta tam 69 gol yedi.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Yıldızı 58 yıllık tarihinde en karanlık sezonlarından birini geride bıraktı. Takım mücadele ettiği 3. Lig 1. Grup’ta sezonu 26 puanla 17’nci sırada tamamladı ve profesyonel hayatına veda etti. 34 maçta rakip filelere 39 gol atan takım, kalesinde ise 69 gol gördü. Şimşekler sezonu -30 averaj ile noktaladı.

SAVUNMA YAPMAYI ÖĞRENEMEDİK

34 maçlık lig serüveninin 19 maçını genç, 15 maçını ise yeni isimler ile mücadele takımda bir türlü savunma oturmadı. Maç başı ortalama 2 gol yiyen ekip, puan toplama konusunda da zorlandı. Değişen kaleci, değişen savunma dörtlüsü de istenileni veremedi. Takım savunması yapamayan Eskişehirspor amatör yolcusu oldu.



ESKİŞEHİRSPOR'DA 3 KALECİDE GÖREV ALDI

Siyah-Kırmızılı takımda bu sezon lig maçlarında 3 farklı file bekçisi de kaleyi korudu. Efehan Kaptan 23 maçta görev alırken transfer yasağının kalkmasının ardından takıma katılan Kayacan Erdoğan 11 maçta kaleye geçti. Atakan Şahintürk ise 1 maça sonradan dahil olarak eldivenleri taktı.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta 34 maç oyna- yan Kırmızı Şimşekler, kendi kalesinde toplam 69 gol görürken rakip fileleri 39’kez sarsmayı başardı. Öte yandan lig maçlarında Es Es kale sini 3 isim korudu. Transfer yasağı ile sezona başlayan Siyah-Kırmızılı takımda genç kaleci Efehan Kaptan 23 karşılaşmada kaleyi korudu. Efehan, 23 maçta ise kalesinde 45 gol gördü. Öte yandan 3-0 KarbelKaraköprü üstünlüğü ile biten maça ilk 11’de başlayan Efehan dakika 63’de yerini Atakan Şahintürk’e bıraktı. Atakan ise kalesinde 1 gol gördü. Enes Sancar Şahin ise hiç süre alamadı.

ESKİŞEHİRSPOR 11 MAÇTA 20 GOL

Eskişehirspor’da 7 dönem sonra transferin tahtasının açılması ile takıma kaleci takviyesi de yapıldı. Daha önce de Eskişehirspor için file bekçiliği yapan deneyimli eldiven Kayacan Erdoğan, Es Es’e transfer oldu. Kayacan 11 mücadelede ise kaleye geçti. 5 Mart’ta oynanan Karbel Karaköprü karşılaşması ile kaleyi devralan Kayacan, oynadığı 11 müsabakada 20 gole engel olamadı. Diğer yandan Efehan Kaptan, 1922 Konyaspor ve Ağrı 1970 Spor maçlarında kalesini gole kapatırken Kayacan, 1954 Kelkit maçında gol yemedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi