Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'un başkanlığına...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un başkanlığına...
A
a

Eskişehirspor'un yeni başkanı konusunda Mustafa Topkaya'nın yaptığı açıklamada işaret ettiği isimler onlar oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor camiası, Osman Taş'ın istifasının ardından, başkanın kim olacağını merakla bekliyor.
Konuyla ilgili ES TV'ye açıklamalarda bulunan Mustafa Topkaya, şunları söyledi:
"Yeni Başkan konusunda Mustafa Polat ve Mehmet Şimşek isimleri de benim adımla beraber anılıyor. Bu isimler gerçekten birbirinden önemli kişiler. Bu ağır yükü taşıyacak bir ismin yeni başkan olması gerekiyor. Kendileri ile görüştüğümüzde sürekli yapılacak ödemeleri konuşuyoruz. FIFA borçları, oyuncu alacakları. Diğer borçlar. En çok bu konuları konuşuyoruz. Yapılır, edilir, çözülür yerine gerçekler durumları değerlendiriyoruz. Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik problemler ortada. Kimlerden destek alabiliriz. Kimlerden ne kadar destek bulabiliriz. Bunların hepsini biliyoruz. 
Şuan göreve devam eden yönetim olarak tüm yönetici arkadaşlarımızın farklı farklı görevleri var. Üzerimize düşen konularda verilen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Örneğin benim mesleğimin avukatlık olması nedeniyle hukuki işleri ben devam ettiriyorum. Alacaklılar ile tek tek görüşüyorum. İcra konuları ile ilgileniyorum. Diğer yöneticiler uzman oldukları konularda görevlerini yapıyorlar. Eskişehirspor’un sırtında kambur olmuş yüklerden kurtulmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Osman Taş başkanlıktan istifa etti ama kendisi halen yönetim kurulu üyesidir. Bizim niyetimiz devam etmekten yana.
Bu takımın sportif başarıya ihtiyacı var. Sportif başarı geldikten sonra şehirdeki havanın olumlu anlamda değişeceğini düşünüyoruz. Eskişehirspor’un bu rüzgara çok ihtiyacı var. Alınacak bir genel kurul kararı bu ihtimalin kaybolmasına neden olabilirdi. Gerçekten güzel bir kadromuz var. Olumlu bir kamp dönem gerçekleştirdiler. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak gereken neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Lig başladıktan sonra da devam edeceğiz. Önümüzde 30 günlük bir süreç olacak. O süre içerisinde alınması gereken en uygun karar neyse o kararı alacağız. "

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
1453 13 Ağustos 2019 16:17

Kaan Ay'ın başını niye yediniz, bi cacık olmaz sizden.

1 5 Cevap Yaz
Davut 13 Ağustos 2019 14:15

Yolunuz açık olsun..EsEs için iyi ve güzel işler yapacağınızı umut ediyoruz.Uyumlu çalışmanız çok güzel.İçinizden bir başkan çıkarmak sizin zor olmaz.Dönüşümlü bir başkanlı da olabilir.Yönetik uyumlu olursa başarı da gelir.

4 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi