Eskişehirspor'un bariz penaltısı verilmedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un bariz penaltısı verilmedi!
A
a

Eskişehirspor'un Giresunspor ile oynadığı maçta tam bir hakem katliamı yaşandı. Eskişehirspor'un ikinci yarıda verilmeyen penaltısı için ünlü spiker Sabri Ugan ilginç bir benzetme yaparken teknik direktörümüz Fuat Çapa da pozisyona isyan etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Spor Toto 1. Lig’in 18’nci haftasında Eskişehirspor-Giresunspor arasındaki maçta hakem üçlüsü oldukça tepki topladı. Karşılaşmanın her iki devresinde verilen kararlar hem Es Es’li futbolcuları hem de taraftarları çileden çıkarttı. Maçın devre arasında kaptan Mehmet Feyzi Yıldırım Orta hakem Onur Özütoprak ve yan hakemler Oğuz Terzi, Murat Altan’ın yanına giderek sitem etse de hakemler gülüp geçti.

Eskişehirspor'un penaltısı verilmedi


Tecrübeli Futbol Spikeri ve Televizyoncu Sabri Ugan'dan penaltı pozisyonuna ilginç bir yorum geldi. Eskişehirspor'un maçın ikinci yarısında Furgan Polat'a yapılan müdahale sonrasında penaltı beklediği pozisyon için Ugan, "Eğer bu pozisyonu karate maçında görmüş olsaydık, Giresunsporlu futbolcu Eskişehirsporlu futbolcuyu nakavt etmiş olurdu. Bu tür müdahaleler futbolda bariz penaltı sebebidir. Daha nasıl penaltı olur bilmiyorum. Bence net penaltı. Hakem böyle bir pozisyonu kaçırıyorsa, kesinlikle dinlendirilmeli" yorumunu yaptı.

Fuat Çapa: Pozisyon penaltıydı

Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa da Giresunspor maçının 2. yarısında Furgan Polat'a yapılan hareketin bariz penaltı olduğunu dile getirdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Namık 23 Ocak 2019 00:50

Akepe Eskişehir'i alamadığı için bir sürü numaralar entrikalar dönüyor, mesela stad bize verilmiş olsaydı isim hakkını çoktan satıp şimdiye kadar hatta sezon başından itibaren güçlü oyuncularla oynar ligin tozunu attırırdık. mesela bizim maçlara bu hakemin verilmesi de bu operasyonların dışa vurumu..

0 7 Cevap Yaz
Es 22 Ocak 2019 14:11

hakemlere ceza yada uzaklaştırma uygulanmadığı sürece istedikleri gibi yönetirler maçı.Hatalı verdikleri kararlar aynı süper ligde olduğu gibi TFF.1 lig’de de var sistemi uygulanarak iptal edilmeli.Artık takımlara verdikleri kararlarla haksız puan kayıplarına engel olunmalı.

0 8 Cevap Yaz
Ahmet Kahraman 22 Ocak 2019 13:27

Bu yanlı hakem ESES katili. Bakın tüm ESES maçlarına. Bir tane tarafsız yönettiği maç, ESES'in zarar görmediği, kıyılmadığı maç yoktur. Federasyon bu hakem hakkında şikayet yağmuruna tutulmalıdır. Yönetimimiz de gerekeni yapmalıdır.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi