Eskişehirspor'un Ankaragücü maçındaki 11'i belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Ankaragücü maçındaki 11'i belli oldu!
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'de zorlu Ankaragücü deplasmanına çıkıyor. İşte temsilcimiz Eskişehirspor'un Ankaragücü maçındaki sahaya çıkacak 11'i.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, evinde Altınordu’ya 4-2 yenilerek 3 puan bırakarak play off planları yaparken bir anda küme düşmemek için çabalamaya başladı. 16. sırada yer alan Denizlispor'un dün Altınordu'ya 1-2 yenilmesi ile biraz olsun rahat bir nefes alan Eskişehirspor, Ankara'da galip gelip rahat bir nefes almak istiyor.

Eskişehirspor'da 3 eksik var

Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Semih Güler bugün oynanacak olan Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek. Altınordu maçında arka adelesinde yırtık tespit edilen Semih, Ankaragücü maçı kafilesinde yer almadı. Genç oyuncunun tedavisi Eskişehir’de devam ediyor. Ayrıca cezalı olan Bruno ve Hürriyet’te Ankara’ya götürülmedi. 

Ankaragücü Eskişehir maçının ilk 11'leri

Ankaragücü: Altay Bayındır, Erdem Özgenç, Alihan Kubalas, Yusuf Abdioğlu, Sedat Ağçay, Abdülkadir Kayalı, Arif Morkaya, Ferhat Kiraz, Enes Kubat, Umut Nayir, İlhan Parlak.

Eskişehirspor: Kayacan Erdoğan, Bilal Aziz, Kaan Kanak, Akaminko, Aykut Akgün, Hasan Hüseyin Acar, Bedirhan Altunbaş, Dorukhan Toköz, Hasan Ayaroğlu, Ofoedu, Semih Şentürk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi