Eskişehirspor'un altyapısında oyuncu yok muydu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un altyapısında oyuncu yok muydu?
A
a

Eskişehirspor 2013-14 sezonunda gelecek vaat edeceği belirtilen birçok transfer yaptı. Ancak bu transferlerin hiç birisi takıma fayda sağlamadı. Deniz Topçu, Murat Çelik, Okan Aydın, Bertul Kocabaş gibi isimlere ne yazık ki boşuna paralar ödendi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Gelecek vaat edenler yaktı!
2013-14 sezonun yaz transfer döneminde Eskişehirspor, gelecek vaat eden futbolcuları kadrosuna kattı. Ancak bu oyuncular a takımda dahi forma giyemeden kulüpten ayrıldı. Kimisine dahi Eskişehirspor’un hala borcu var. Geçtiğimiz günlerde yazı dizisinde Siyah Kırmızılı ekibin, Okan Aydın’a 176 bin lira borcunun olduğunu belirtmiştik.

Almanya 4. Lig’inden
Okan Aydın’ın yanı sıra Siyah Kırmızılı kulüp Almanya’nın 4. Lig ekibi Aschaffenburg’dan Deniz Topçu’yu transfer etmişti. FSV Frankfurt’un altyapısında yetişen Deniz’den Eskişehirspor yönetimi çok umutluydu. Ancak Deniz Topçu sürekli U-21 takımında forma giyerken, A takıma çıkamadı.

410 bin lira borç var
Eskişehirspor A takımında forma giymeyen Deniz Topçu daha sonra ayrıldı. Kulüp fayda göremediği oyuncuya hala 410 bin lira borçlu. Bu da yetmemiş gibi 2019 yılında Eskişehirspor Kulübü, Deniz’in yetiştiği FSV Frankfurt kulübüne yetiştirme bedeli olarak 10 bin euro’luk bir ödeme gerçekleştirdi.

Murat Çelik geldi
Kulübün adeta parası çarçur edilirken, Eskişehirspor Fransa’nın Villenavaise kulübünden Murat Çelik’i kadrosuna kattı. Ünlü spor sitesi transfermarkt.com’a göre Eskişehirspor 2013-14 yılında Murat’ı 30 bin Euro bedelle transfer etti. Ancak her zaman olduğu gibi Murat Çelik de Eskişehirspor’da 1 maç oynamadan kulüpten ayrıldı.

Kim izledi de transfer edildi?
Eskişehirspor 2013-14 yılında gelecek vaat edeceği belirtilerek kadrosuna kattığı futbolculardan hiçbir verim alamadı. O dönem de ve şimdi de herkes aynı soruyu soruyor. Bu futbolcuları kim izledi de kulübe transfer etti. Yapılan transferlerin hala birçoğuna bu kulüp ne yazık ki borçlu durumda. En acısı da bu oyuncuların çoğu A takımda dahi forma giymedi!
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 29 Temmuz 2020 17:14

Resmen paralar çalınmış kayyum gelmesin diye topu birbirine atıyorlar aydın beğiter nerelerde Erdoğan nerede murat diri nerede mesut hoştcan Halil Ünal almancı Osman tatar Mustafa kim çok komisyon almış birde mustafa denizli göztepe şampiyon oldu diye sevindi o bile para aldı haram olsun.

2 1 Cevap Yaz
Dik Duruş 29 Temmuz 2020 16:46

Baştan niye ses çıkmadı. Basin olarak üzerine gidilmedi. Klubu amigolarla yonetilmiyceni yazın yoksa yarın bunlarida yazmak zorunda kalacaksınız.

0 1 Cevap Yaz
ESESIM 29 Temmuz 2020 14:03

Bu yazı dizisini başlatan sayın gazeteciler,daha önce niye sustunuz yazmadınız,sanki yeni mi öğrendiniz.Kulubun ali_ menfaatleri uğruna sustukmu diyeceksiniz yoksa eski bir klişe lafla

0 3 Cevap Yaz
ess

yazıdan çıkardığın anlam bu mu? elbette basının da taraftarların da suçu vardır. ama bunların yanında... neyse. adamlar şimdi hatırlatma amaçlı tekrar yazıyorlar. yazıyorlar ki, birileri bazıları, amigolar yeniden halil başkan böyük başkan osman başkan x başkan y başkan demesin diye. taraftar bunları tekrar tekrar okusun ki sapla saman ayrılsın.

1 2
ESESIM

Ess nickli gazeteci arkadaş,çıkardığım anlam çok açık,anladın sen onu

0 1
başkana 29 Temmuz 2020 12:54

başkan bu yıllarda yapılan transferleri sende biliyorsundur neden öz eleştiri yapmıyorsunuz sadece para para istediğiniz paraların nereye gittiği açık kümeste yolunacak kaz kalmadı. Sizlerde gerçi alacaklarınızı tahsil etmişsinizdir.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi