Eskişehirspor'un Altay maçında gözden kaçan ayrıntı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Altay maçında gözden kaçan ayrıntı
A
a

Ligin 32’nci haftasında Altay’ın konuğu olan Eskişehirspor, İzmir’de galibiyete ulaşabileceği karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Es Es girdiği net pozisyonlardan sadece 1 tanesinde başarılı olabildi. Ligde kalmayı garantilememiş olsak Altay maçında hepimiz saç baş yolardık.

Sütiş Eskişehir
Kümede kalmayı başaran Eskişehirspor, Altay karşısında prestij maçına çıktı. Kırmızı Şimşekler sahaya as kadroya çıkarken ilk yarıda önemli gol pozisyonlarından yararlanamadı. 34’üncü dakikada Jesse kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu adeta dağa taşa yolladı. Bir dakika sonra Issah’ın şutu kaleci Emre Koyuncu önledi. Es Es bir dakika sonra savunma hatası nedeniyle Marco Paixao’nun golüne engel olamadı. Eskişehirspor kalesinde gol görse de yine de ilk yarıdaki son pozisyonunda gole çok yaklaştı. 44’üncü dakikada Sissoko sağ kanattan çalımlarla taşıdığı topu ceza sahası içine getirdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Fildişili futbolcuya kaleci Emre izin vermedi.

Çok gol kaçırdık

Eskişehirspor golden sonra galibiyet için saldırdı. 77’de Jesse ceza sahası içinde net pozisyonda şutunu kaleye yolladı ancak çerçeveyi tutturamadı. Es Es 84’de kalesinde şansız bir gol gördü. Eşitlik golü için Altay kalesini ablukaya alan Şimşekler 90+4’de Halil İbrahim’in net pozisyonundan yararlanamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Jesse nihayet attı

Kırmızı Şimşekler ikinci yarıya hızlı başlayan ekipti. Sağlı sollu ataklarla Altay kalesini zorlayan Es Es gol yollarında bir türlü başarıyı yakalayamadı. Nihayet Şimşekler 72’de golü buldu. Kullanılan köşe vuruşunda topu önünde bulan Hakan Aslantaş şutunu çekti. Kaleciden seken topu Jesse tamamlayarak dengeyi sağladı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi