Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'un 13 final maçı var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un 13 final maçı var!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan Antalya kampı öncesi ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamada bulundu. Kalan 13 maçı final niteliğinde oynayacaklarını söyleyen Kızıltan her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kaliteli bir kadro oluştuğunu söyleyen Kızıltan, “Yeni oluşan bir takımız. Kadro olarak bir genişleme söz konusu. Mevcut futbolcularımızla yeni transferlerin gelişiyle kaliteli bir kadro oluştu. Kampın bize büyük yarar sağlayabileceğini söyleyebilirim. Antrenman eksiği olan futbolcularımız var. Bu eksikleri kapatmak için elimizde bir fırsat var. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Antalya’da sıkı ve verimli bir kamp dönemi geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

SONUÇ ODAKLI OYNAYACAĞIZ
13 final maçının olduğunu söyleyen Kızıltan, “Kaliteli oyuncuların olduğu bir kadro oluştu. Yeni transferlerin %80’nini tanıyorum. Sezona yeni başlamış olsaydık belki farklı şeyler konuşabilir, farklı hedefler koyabilirdik. Ama bizim önceliğimiz kümede kalmak. Önümüzde 13 final maçı var. Her maça final niteliğinde bakıyoruz. Ona göre stratejimizi oluşturacağız.  Sonuç odaklı bir planımız olacak. Her maça kazanmak için çıkacağız” ifadelerine yer verdi.
Eskişehirspor'un 13 final maçı var! 15.02.2023
İKİ HAZIRLIK MAÇI OLACAK
17-24 Şubat tarihlerinde Antalya Belek’te kamp yapmayı planlayan Eskişehirspor burada hazırlık maçları da yapacak. Kadrosuna 18 futbolcuyu dahil eden Siyah Kırmızılı ekibi Antalya’da oldukça sıkı bir kamp dönemi bekliyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan, yeni sistemini oyuncularına benimsetmeye çalışacak. Ayrıca teknik ekip burada iki hazırlık maçı yaparak eksiklerini görmeyi hedefliyor.

CUMA SABAHI YOLA ÇIKACAKLAR
Liglere verilen arada Antalya’ya giderek kamp yapacak olan Eskişehirspor, Cuma günü yola çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip Cuma sabahı saat 07.00’de tesislerinde bir araya gelecek ve karayoluyla Antalya’ya gidecek. Ayrıca şehir dışında olan birçok futbolcu da direk Antalya’ya gelerek kampa katılacak. Eskişehirspor 24 Şubat’ta ise kampı noktalayıp tesislerine dönecek.
 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi